Adorabil coafuri cu bretele și bucle și cum să-l facă

Postat pe

Fetele iubesc încercând ceva nou și drăguț, inclusiv încercând un stil de păr nou, care va reîmprospăta aspectul lor. Stilul corect de păr nu va reîmprospăta numai aspectul unei fete, ci va face și ea mai tânără și mai adorabilă. Din fericire, există multe coafuri drăguț fetele pot încerca ca coafuri cu panglici și bucle. Crearea de coafuri cu bucle și panglici nu este deloc ușoară. Dar ne-ar plăcea să vă ajutăm prin împărtășirea acestor sfaturi de geniu care vor ușura fiecare fată să facă coafura împletită.

Când intenționați să creați panglici pentru părul curat, trebuie să vă amintiți să vă împletiți părul în timp ce părul este încă umed sau umed. Împletindu-vă părul când este încă umed sau umed vă va lăsa să prindeți toate capetele libere, astfel încât să puteți forma coafuri frumos și curat cu panglici și bucle. De asemenea, este important să folosiți produse de păr care vă vor adăuga textura părului. Utilizați produse de o calitate excelentă care vă vor ajuta să creați o finisare naturală și curată și, de asemenea, să țineți straturile sau buclele în locul lor.

Crearea de coafuri cu împletituri și bucle la domiciliu

Începeți să vă împletiți părul prin pulverizarea tratamentelor pentru păr, care vă vor liniști părul și, de asemenea, veți avea o panglică mai fină. Puteți pulveriza părul până când acesta este ușor umed, înainte de a începe să creați coafuri drăguțe. Alegeți tehnica de împletire care este mai strânsă și asigurați-vă că panglica dvs. este foarte strânsă și nu se va desface ușor. Ne-am sugerat să vă stropim părul cu ajutorul unui spray de păr ușor înainte de a începe să ne împletinim părul. Sprayul de par ușor va împiedica coafura noastră cu panglici și bucle pentru a se dezlipi.

Acum, putem face două pigtails sau un singur panglică pe care o putem trage în spate și putem lega împreună. Acest lucru nu va fi ușor, deci ar trebui să aveți răbdare. Relaxați-vă și stați-vă chiar în fața oglinzii, pentru a vă ușura să vă credeți părul. Alegeți trei fire simple. Și apoi încercați să adăugați mai mult păr la fiecare fir de păr, dacă doriți să obțineți stilul de coafură franceză. Coafurile cu panglici și bucle sunt frumoase; din păcate, multe fete nu au putut menține aceste coafuri pentru o zi întreagă.

Dacă doriți ca coafurile dvs. cu panglici și bucle să rămână mai mult decât o singură zi, puteți să vă păstrați panglica curată în prima zi. Și puteți folosi o tehnică mai strânsă de împletitură, cum ar fi panglica de halo sau panglica de pește. Cu cât este mai strânsă panglica, cu atât mai mult va avea coafura de îmbrăcăminte.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *