Beauty Plus cu caracteristici noi de la Mainstay pentru autocolante perfecte

Postat pe

Cine nu este familiarizat cu frumusețea plus? Aceasta este o aplicație puternică și populară în sistemul de operare Android și iOS. Pe lângă camera principală a producătorului, utilizatorii folosesc de obicei camere suplimentare pentru a oferi procesului de editare mai multe progrese, în termeni simpli, de mână, sub formă de aplicații compacte. Cele mai mici modificări pot fi adaptate la dorințele și nevoile utilizatorilor, pentru a arăta mai frumos ca un profesionist.

În interiorul Beauty Plus să știi

Unii oameni ar putea ști deja cum să folosească frumusețea plus, deoarece mulți oameni o folosesc mult timp. Pentru a produce imaginile bune, pot fi selectate multe caracteristici interesante. În plus față de efectele speciale ale camerei foto, există și caracteristici interesante cum ar fi pielea strălucitoare care cu siguranță va face fotografia mai frumoasă și estetică perfectă. Înainte de a determina sfaturile și trucurile care pot fi utilizate atunci când utilizați aplicația, este mai bine să identificați aplicațiile pentru a vedea ce caracteristici să fie un suport. Acestea sunt modul de bliț și modul de noapte, două stiluri de fotografii care sunt fotografie pentru filtru și frumusețe, editare foto cum ar fi cultura și rotația, filtre de frumusețe pentru a schimba culoarea și altele.

Într-adevăr frumusețea plus este de preferință folosită de femeie datorită abilității de a face fotografiile obișnuite într-una superbă. Aspectul se poate schimba drastic, chiar dacă cineva folosește oricum toate caracteristicile, de ex. pentru a face pielea facială devine mai fină, mai strălucitoare cu tonuri calde și așa mai departe. Există, de asemenea, o caracteristică pentru înlăturarea acneei, cicatrizarea acneelor, slăbirea feței pentru a deveni mai ascuțită, cercul întunecat care reduce aspectul deranjant pe sub ochi, mărirea pentru a mări ochii și a face ochii să pară mai străluciți pentru a străluci și străluci doar prin frumos plus app.

Nu există nici un truc special sau semnificativ pentru a folosi frumusețea, pentru că totul este organizat și aranjat într-un mod simplu de utilizare de fapt. Apropo, oamenii cu siguranță știu despre retușarea automată. Aceasta este o caracteristică de bază a aplicației de a transforma o fotografie obișnuită într-o fotografie mai frumoasă, după fotografiere. Această caracteristică este mult preferată datorită unei utilizări foarte simple în cadrul unei singure atingeri. Prin utilizarea retușării automate, fotografiile selfie vor fi frumoase și frumos cu ușurință, fără a fi nevoie să setați sau să editați fotografiile manual, ceea ce uneori îi face pe oameni atât de frustrați.

Cu toate acestea, există mai multe persoane care încă nu o pot folosi. Pentru a activa modul de retușare automată, trebuie să selectați funcția de retușare după selectarea modului selfie. De la scara unu la șapte, oamenii pot alege nivelul de editare. Dacă nivelul de retușare este mai mare, la fel ca la nivelul maxim de șapte, editarea efectuată va fi, de asemenea, mult mai numeroasă și mai evidentă în rezultat. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, filtre pentru a îmbunătăți fotografiile dvs. cu diferite efecte furnizate de frumusețea plus. Filtrul se află în retușarea următoare, unde există tone de efect special. Conform sloganului, camera de frumusete magica perfecte pentru auto-uri, frumusetea plus are un rezultat uimitor.

Această aplicație, care a fost publicată inițial de CommSource Technology Co., Ltd., este vândută la un preț de 1,99 EURO, însă frumusețea plus este o aplicație gratuită care a fost descărcată de 100 milioane de persoane cu un rating de până la 4,3 pe 17 ianuarie 2017. Numerele nu sunt o cantitate mică de curs. În cea mai recentă actualizare a frumuseții camerei foto, există câteva caracteristici noi care atrag atenția. Primul este AnimeCam. Este o caracteristică nouă în care distracția vine de la caracteristica care oferă colaje animate. Poate schimba auto-urile cu filtre unice, jucăuș și cadre pentru a alege.

Pe lângă faptul că este distractiv și creativ, este gata să facă roluri sociale prin rezultatul. Un altul este Live Auto-Retouch. După cum sa afirmat, o retușare rapidă cu mai multe efecte speciale și previzualizarea instantanee a imaginilor video și video va oferi utilizatorului o ușurință de a folosi un singur clic. Este distractiv sa faci ca selfie devine perfect, dar uneori merge prea mult pana la fata este nerecunoscut. Aceasta se datorează nivelului ridicat de editare dacă se utilizează retușare rapidă sau manuală în frumusețea plus.

Oamenii pot profita de frumusețea plus editor foto, dar numai pentru a repara slăbiciunea în fața nu schimba fața să fie complet diferită. Nu doare niciodată să actualizeze imaginile pentru a fi mai bine cu ajutorul frumuseții plus, dar cel mai important este să nu lăsați încrederea reală „tu” selfie să dispară.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *