Chic și drăguț Hairstyles Prom pentru parul scurt cu Side Bun

Postat pe

Prom este unul dintre cele mai importante evenimente pentru adolescenți, în special adolescente. Pentru bal, o fată își va pregăti cea mai bună rochie, cel mai bun stil de păr și prietenul său. Vorbind despre cel mai bun stil de par pentru bal, unele fete care au păr scurt de multe ori se simt prost, deoarece cred că nu există coafuri drăguț de bal pentru parul scurt. Dacă sunteți o fată cu păr scurt și căutați cele mai bune coafuri formale pentru părul scurt, sunteți în locul potrivit.

Ne-ar plăcea să vă recomandăm să obțineți coafuri pentru coafuri pentru păr scurt, de lungime medie. Este posibil acest lucru pentru părul meu scurt? Sigur că este. Asigurați-vă că părul dvs. scurt este mai lung și apoi dați aspectul up-up pe parul scurt. Veți arăta diferit și perfect cu această coafură frumoasă, care este asimetrică. Pentru a obține acest stil de păr, trebuie să vă ajute de la spray-ul de păr și bobby-urile. Sunteți gata să obțineți acest tip de coafuri drăguț de bal pentru parul scurt?

Crearea de coafuri promițătoare pentru par scurt

Mai întâi de toate, trebuie să aplicați spuma de sculptură părului tău scurt. Apoi uscați părul uscat cu ajutorul periei rotunde. Acum creați niște bucle pe părțile scurte ale părului. Și apoi rupeți buclele folosind degetele. Continuați trăgând firele de păr pe partea stângă sau pe partea dreaptă și apoi fixați firele de păr cu ajutorul unor pivoți bobby, astfel încât să faceți ca parurile ultimei curluri să pară libere. Acum folosiți niște pini de păr din partea coafurilor de bal drăguț pentru părul scurt pe care doriți să îl stylizați.

Încheiați procesul de creare a coafurilor de drăguț bal pentru parul scurt prin pulverizarea noului stil de păr cu spray de păr, astfel încât acest stil de păr să nu se schimbe în timpul petrecerii la bal. Este acest stil de par scurt pentru barbie potrivit pentru mine? De fapt, acest drăguț stil de păr scurt al balurilor arată bine pentru orice formă de față și arată perfect pentru toate texturile părului.

Dar dacă părul tău este prea scurt, poți încerca să imiți panglici. Pur și simplu stratul de păr pe o parte și de a face parul dvs. arata ca este împletit prin utilizarea bobby PIN chiar la capătul de panglica secțiuni. Acum, adăugați celălalt strat chiar peste pinii bobby pentru a ascunde bolțurile bobby. În cazul în care părul este mult mai scurt pentru a obține acest tip de coafuri drăguț bal pentru parul scurt, încercați un alt stil de par scurt, ca balul stil Pix Pix.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *