Coafuri Cool și Sexy pentru bărbați cu păr curat

Postat pe

Părul curul și scurt nu este considerat bun de majoritatea oamenilor. Dacă este părul femeii, atunci este bine, deoarece vor primi atât de multe opțiuni pentru a face niște coafuri elegante. Dar părul bărbaților? Tu ce crezi? Poate vă veți gândi la bărbați care nu sunt îngrijitori, băieți, sau poate un nobil francez în secolul al XVII-lea? Wow, așteaptă un minut, oameni. Trebuie să aruncați o privire asupra unor chei importante despre coafuri pentru bărbați cu păr curat.

Nu trebuie să vă îngrijorați foarte mult dacă aveți păr curat. Indiferent dacă părul tău curl este scurt sau lung, există de fapt câteva sfaturi de a avea coafuri pentru bărbații cu păr curat care arată frumos. De fapt, părul natural curulat sau părul natural lăturat ar putea avea capacitatea de a pune câteva provocări.

Dar, de asemenea, este necesar să aibă avantajele de a fi mai plină și de a ieși din mulțimea omniprezentă a părului drept. Pentru a avea tunsori sexy și sexy pentru bărbați, trebuie să vă asigurați că este timpul să îmbrățișați răsucirile și răsuflarea coapsei dvs. cu coafurile dvs. ondulat și creț pentru bărbații cu păr curat. Care sunt sfaturile?

Sfaturi privind îmbrățișarea coafurilor lungi sau scurte pentru bărbați

Primul sfat nu folosește un produs uscat mat. De ce? Produsul uscat mat vă va face părul mai mare și mai mare. În plus, acest tip de produs va face și buclele dvs. mai puțin definite. Un alt sfat este să vă asigurați că, în timp ce aveți un fel de tunsoare, trebuie să punct punct tăiat capetele sale. Se face pentru a da buclele mai moi. În loc să tăiați linia dreaptă directă, care oferă doar o iluzie de boxe, margini și aspectul dur, este mai bine să utilizați această metodă pentru a avea cele mai bune coafuri pentru bărbații cu păr curat.

Următorul sfat pentru a avea coafura scurtă este că pentru a păstra buclele dvs. arăta moale și se simt mai moale, și apoi trebuie să vă asigurați că utilizați crema hidratanta pentru parul tau si orice balsam dupa ce sampon parul dvs. urât. Este folosit pentru a vă face părul hidratat. Ultimul sfat de a avea cele mai bune coafuri pentru bărbații cu părul curat este de a avea un stil de zi într-un coafur, făcând mai multe curate din bucățile tăiate în mod întâmplător prin tot părul.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *