Coafuri de păr neagră Bob pentru coaforul

Postat pe

Coafura Bob este cel mai bun lucru despre stilul clasic. Totul despre bob va fi doar uimitoare incredibil. Pentru majoritatea femeilor negre, ei vor alege cele mai bune coafuri de păr negru pentru a obține cea mai bună și cea mai interesantă idee de a avea cea mai bună tunsoare bob. Pot exista coafuri cu adevărat naturale, cu aspectul cel mai bun de păr negru. Celălalt va alege să obțină cele mai bune coafuri elegant bob. În afară de aceasta vă va oferi multe tipuri și multe tipuri de opțiuni, veți obține avantajul prin limitarea și minimizarea coafurilor.

Alegerea celei mai bune stiluri de păr Bobs

Poti avea bobul bobinat ca prima optiune a coafurilor africane americane. Bobul încurcat are totul despre lucrurile de stratificare. Acesta va evidenția utilizarea straturilor. Și trebuie să fii foarte atent în a face stratificarea. Va fi foarte grozav și potrivit dacă aveți deja păr subțire. Este ceea ce are nevoie de această coafură. Când te uiți la ea dintr-o privire, vei vedea că coafura este exact ca coafura Pixie. Dar este în stil diferit de hairstyles părul negru bob.

Bob bobinat poate fi foarte bun promițătoare păr coafuri negru bob pentru tine. Dar puteți să vă deplasați la următoarea coafură dacă nu vă simțiți corespunzător cu coafura. Puteți începe cu bobul inversat. Este vorba de direcția opusă a bob-ului obișnuit. Deci, îți vei face părțile laterale, dar părul din spate va fi prelungit. Este ideea simplă a bob-ului mare inversat. Dacă doriți să obțineți mai multă atenție, puteți avea doar partea de despărțire combinată cu bretonii laterali.

Puteți să vă simțiți elegant și nervos atunci când aveți acest bob asimetric. Aceste coafuri de păr negru vor fi cele mai bune și cele mai uimitoare idei ale părului natural. În unele privințe, inversatul poate fi plictisitor dacă îl folosiți în mai multe momente. Dar acest bob va fi diferit. De fapt, este vorba de variația bob-ului inversat, dar va fi foarte bine dacă doriți să faceți un aspect cu adevărat nervos cu aspectul dvs.

Apoi, ultimul, dar nu cel mai puțin, mod de a face coafuri bob de par negru arata atât de frumos este bob romantic. Acesta nu este de fapt bob, dar se numește bob deoarece lungimea seamănă cu coafura bob. Este folosit în special de către acele persoane vârstnice. Acest lucru se datorează faptului că părul va cădea în mod natural.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *