Coafuri drăguțe pentru parul natural curl ca auto-descoperire

Postat pe

Parul părului nu este noua coafură la modă. A fost cu atâția ani în urmă. Dacă mergeți pentru cel mai bun mod de a avea coafuri drăguțe pentru părul natural curat, trebuie să fiți pregătiți pentru a fi unic. A fost un fapt mare și general că parul cel mai unic este părul creț. A fost dovedită de atâția oameni din întreaga lume. Textura tipică și structura atractivă fac ca acest păr să fie atât de fermecător. Iar atunci când vă ocupați de lucrurile de styling, atunci părul buclat este atât de special.

Parul buclat va fi întotdeauna cu privire la friz și bucle. Modelarea părului curl va avea ca rezultat reducerea frizei și apoi definirea buclelor. Deci, în cele din urmă, buclele vor fi doar cele mai bune coafuri drăguțe pentru păr natural curl. Cu toate acestea, există încă unii și mulți oameni care sunt îngrijorați de părul buclat. Ei întotdeauna caută sfaturi de păr curat pentru a obține cele mai importante lucruri de coafuri drăguț mare. Dar, de fapt, ei pot obține cea mai bună idee de păr drăguț natural curat, dacă pot să-l întrețină cu adevărat și stil cu atenție.

Opțiuni pentru coafuri drăguțe pentru păr natural curul

Cele mai bune coafuri drăguțe pentru părul natural curat vor fi mereu frumoase în tot ceea ce arată. Vor exista atât de multe stiluri care pot fi folosite pentru a obține cea mai perfectă idee a coafurilor mari. Puteți obține avantajul de a avea părul natural curulat atunci când utilizați coafura de nod de top. Prin sporirea utilizării fierului curling, trebuie să faceți un volum bun părului. Apoi, trebuie să utilizați difuzorul pentru a face efectul părului să pară real.

Mai degrabă decât având și curios despre coafuri drăguț pentru păr ondulat, puteți avea doar panglici pierdute. Acesta va fi mai normal și mai casual, mai degrabă coafura nod de top. Aceasta va însemna totul pentru tine, care caută întotdeauna cele mai bune coafuri drăguțe pentru păr natural curat. Acesta va dezvălui caracterul și personalitatea voastră ca fete feminine.

Celelalte lucruri vor fi bangul curl și coafurile în jumătate de sus. Aceste tipuri de coafuri sunt atât de autentice. Jumătate updo va fi bine, cu orice tunsoare aveți. Dar dacă doriți să obțineți cel mai bun beneficiu al coafurilor drăguțe pentru părul natural curat, puteți alege bretonul curly.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *