Cute și Trendy Little Hairstyles

Postat pe

Fetițele mici nu se deosebesc de adulți. Ce se înțelege prin această propoziție este că copiii nu diferă de cei care au nevoie de ele. Ele au doar o dimensiune diferită, dar au nevoie de aceleași nevoi. Este și pentru tunsoare. Fetițele mici, de asemenea, doresc să aibă tunsoare trendy și drăguț. Într-un eveniment special, cum ar fi ziua de naștere sau petrecerea de nuntă, aceștia vor să-și facă coafura diferită de aspectul zilnic. Deci, pentru cei care doresc să caute coafura drăguță și la modă pentru o fetiță, acestea sunt unele coafuri de care ar putea fi interesat.

Wavy Trei Braid Coafura

Acest lucru este potrivit pentru o fetiță care are păr lung și ondulat. Pasul spre stil este destul de simplu. Primul este pus trei pachete de mici fire de păr. Începe de la mijloc, apoi la stânga ca centru, și la stânga ca la cel inferior. Împletiți-le și asigurați-vă că panglicile sunt mici și mici. După aceea, aduceți cele trei panglici în spate și le legați cu un știft de păr pe partea dreaptă. Deci, rezultatul va face ca umarul stang sa fie vazut.

Coafura Prințesa Braid pentru Fetița

Această coafură este foarte frumoasă. Pentru o fetiță, ar putea părea puțin mai matură decât cea anterioară. Dar e încă bine dacă vrei ca fiica ta să aibă această coafură pentru o petrecere de nuntă. În primul rând, împletiți părul din stânga și din dreapta, dar asigurați-vă că nu este prea strâns. Apoi, întâlniți împletiturile din centru, fixați-o cu părul însuși sau cu un știft de păr. După aceea, curlurați partea inferioară a părului cu păr mai curat.

Coafura de ponei cu ponei

Diferit de prima și cea de-a doua coafură, această coafură este potrivită pentru aspectul obișnuit. Pașii sunt ușori. Primul este de a lua fire mici de păr în mijloc sau în față, în partea stângă și dreaptă. Aduceți firele din față spre spate și aduceți și stânga și dreapta. Întâlnește-le cu totul ca și cum ai împleti părul. Până când ajunge la umăr, împletiți părul în panglici mai mici. Ultimul, fixați-l cu știftul de păr ca un știft elastic de păr.

Braid Coafura scurta pentru fete mici

Dacă fiica ta are păr scurt și subțire, această coafură este potrivită pentru ea. Se pare simplu, dar de fapt este foarte complicat, deoarece panglicile sunt diferite de cele obișnuite. De ce? Panglicile sunt înăuntru și în fiecare panglică vor fi fixate de un mic pini de păr. Fă-o în partea dreaptă și fă 3 sau 4 panglici. Doar panglica până când ajunge la 4 sau 5 cm. Lăsați restul părului să cadă. Asa dragut!

Wavy Coafura Mijlociu cu Panglici Tiny

Această coafură este foarte bună pentru fetița de 4 sau 5 ani. Ceea ce trebuie să faceți este să faceți o secțiune în partea stângă a capului, apoi aduceți părul în partea dreaptă. Parul din partea dreaptă este împletit, fac două părți ale împletiturilor doar 4 sau 5 cm. După aceasta, fixați-l cu o panglică albastră mare sau cu panglică roz. Lăsați restul părului să cadă. Probabil pare cam murdar, dar este de fapt frumos.

Trei braidi cu coafura

Această coafură este foarte copilăroasă. Dacă aveți o fată de 4 sau 5 ani pentru a participa la o petrecere, această coafură este foarte bună. Ceea ce trebuie să faceți este să faceți 3 secțiuni: mijloc, stânga și dreapta. Aduceți-i pe toți în centrul capului, trăncându-i și ei. Dacă au ajuns în centrul capului, întâlniți-i și ridicați părul în vârf pentru a crea un bun. Pentru a face mai frumos, adăugați o panglică sau un accesoriu pentru păr.

Ombre Coafura lunga

Această coafură este bună pentru fetița de 8-11 ani. Chiar și această coafură este bine ca și coafura de zi cu zi. Trebuie doar să-ți dai jos părul. Apoi, împărțiți coada în două părți: deasupra și sub o parte. După aceea, împletiți partea de sus sau partea superioară numai până ajunge la lungimea gâtului. Puneți-l cu părul însuși sau cu un știft de păr. Pentru a face mai drăguț și mai frumos, învârtiți partea inferioară sau părul folosind parul curlier.

Love Hairstyle

Există un bun în această coafură. Ceea ce o face unică este că bunul se îndrăgostește. Pentru ao crea este puțin dificil. Trebuie să coaseți părul și să faceți centrul coada ca suport pentru coaja de păr. Creați un formular de formă de dragoste. Și fixați-l cu un știft de păr sau o panglică.

Cruce Zig Zag Coafura Wavy

Această coafură este complicată pentru o fetiță. Ceea ce trebuie să faceți este să împărțiți părul în 5 secțiuni. Apoi, fiecare secțiune are 2 părți. Luați mici fire de păr în prima secțiune, partea superioară și aduceți-o împreună cu secțiunea inferioară secundară și prima secțiune de sus. Faceți totul la fel. Pentru a le face împreună, folosiți știfturile elastice pentru păr.

Coafura scurtă de talie mică

Această coafură este simplă și potrivită pentru aspectul obișnuit. Dacă fiica ta are părul scurt, aceasta este cea mai bună pentru ea. Trebuie să faceți o secțiune în stânga. Apoi aduceți părul în dreapta prin împletirea acestora în trei panglici mici. În cele din urmă, întâlniți aceste împletituri prin fixarea lor folosind ac de păr.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *