Decideți și alegeți tunsorile profesionale pentru bărbați

Postat pe

Dacă doriți să aveți tunsori profesioniști pentru bărbați, puteți avea de fapt cele mai bune și cele mai populare tunsori bărbați pentru dvs. Este rău când nu aveți nicio idee despre tunsoarea proprie. Când nu știți cu adevărat despre tunsoare, trebuie să faceți niște sfaturi. Este pentru că atunci când nu dați o notă foarte bună la tunsul dvs., veți sfârși să regretați coafura greșită și incomodă.

Sfaturi pentru a alege cele mai bune tunsori profesionale pentru bărbați

Este foarte important să știți ce tunsoare vă va potrivi cel mai mult. Dar, de fapt, problema reală nu este de partea asta. Problema reală este de a face ce trebuie făcut pentru a lua o decizie bună în alegerea celor mai bune tunsori profesionale pentru bărbați pentru ei înșiși. Este o întrebare reală și descurajantă între toate opțiunile. Atunci trebuie să fii cu adevărat preocupat să explorezi mai multe despre tine. Trebuie să știți mai multe despre ceea ce vă place și cum arăți.

Primul lucru va fi să folosiți tonul pielii pe care îl aveți. Tonul pielii este cel mai bun mod de a te cunoaște. Mai mult sau mai puțin, tenul tău joacă un rol important în determinarea tunsorii. Este pentru că fiecare ton al pielii are propriul mod de a vă exprima. Când veți alege cele mai bune tunsori profesionale pentru bărbați, trebuie să vă gândiți la tonul pielii. Deși este un lucru foarte greu de făcut, veți obține cel mai frumos rezultat dacă îl puteți rezolva.

Apoi, pentru a se potrivi cu coafurile, trebuie să mergeți și pentru forma feței. Identificarea formei feței tale va fi la fel de mare ca și cum vei alege cele mai bune haine pentru balul tău. Forma feței vă va oferi cea mai bună modalitate de a avea o modalitate foarte frumoasă de potrivire a coafurii cu personalitatea dvs. De fapt, puteți decide care tunsoare profesionale pentru bărbați vă vor potrivi cel mai mult atunci când decideți forma feței pe care o aveți.

Apoi, cel mai potrivit lucru pentru a obține cele mai bune tunsori profesionale pentru bărbați este de a organiza un experiment. Nu este vorba despre un experiment blunt și direct, dar este mai mult despre alegerea celui mai bun dintre unele opțiuni. Dacă aveți ideea bărbaților cu tunsori medii, puteți să le luați ca experiment.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *