Este frumos Blender merită? Să vedem argumentele și argumentele pe care le are

Postat pe

Blender de frumusețe, cu siguranță trebuie să știți despre asta. Acest produs foarte popular oferă Beauty Blender set ca un kit de frumusețe pentru fiecare femeie. Trebuie să fi auzit vreodată despre asta. Atât de mulți oameni au auzit despre cultul clasic al acestui produs pentru o clipă. Și atât de mulți oameni au fost nebuni despre acest mic burete drăguț. Nu numai că, ea are capacitatea de a vă îmbina machiajul într-un mod foarte perfect. Cu toate acestea, deoarece unele femei nu poartă fundația și stick-ul la concealerul solid, nu au simțit niciodată că au avut vreun folos pentru astfel de lucruri. În unele recenzii de frumusețe Blender, se spune că acest produs este cel mai bun atunci când este utilizat pentru amestecarea fundației, cremelor și smântânii lichide.

Și atunci când vorbim despre recenzii de frumusețe blender, există unii scriitori de frumusete și bloggeri care doresc să deschidă lucrurile bune și rele pe acest produs. Și din moment ce unii oameni au numit acest produs ca un must have, trebuie să faceți unele cercetări, precum și pentru a dovedi că acest produs este într-adevăr ca modul în care este în știri. Pentru unii scriitori de frumusețe serioși, aceștia ieșesc și cumpără o parte din agentul anti-îngrășăminte lichid, deoarece își dau propriile cercetări într-un mod foarte grav. Ca rezultat, majoritatea dintre ele iubesc produsul, dar nu este lipsit de anumite defecte. Iată câteva lucruri bune și rele despre acest produs.

Blender de frumusețe Lucruri bune și rele

Lucruri bune

Un lucru de ce acest produs este bun este faptul că este foarte drăguț în formă. Și blenderul va face chiar și părțile enervante ale aplicației dvs. de machiaj atât de distractiv. Dacă vă gândiți să vă amestecați din baza dvs., acest mixer își va face treaba foarte bine. Puteți să-l rulați sub apă și o puteți simți ca o creștere a mărimii înainte să o utilizați pentru amestecarea machiajului pe care îl aveți. Valoarea noutății este foarte ridicată, dar odată ce se îndepărtează, atunci vă puteți bucura cât de repede se poate amesteca acest burete de frumusețe.

Blender de frumusete face o treabă minunată atunci când face produsul pe care l-ați amestecat pe pielea ta, atât de bine. Culoarea pielii pe care o cumpără unele femei poate că nu este potrivită pentru ei, totuși, după ce este amestecată cu buretele, atunci nu mai contează prea mult, deoarece funcționează foarte bine acolo, foarte bine. Și lucrurile sunt mici, foarte eficiente și foarte distractive de utilizat. Unii oameni spun că blender frumusete ieftine este reală. Dar este așa? Ei bine, să vedem.

Lucruri rele

Când spui că burete de bere pentru frumusețe este ieftin, unele femei nu vor fi de acord. De ce? Pentru că și buretele mic vă va costa mai mult sau mai puțin € 20. Ei bine, sună foarte proastă. Da, dar dacă te gândești tot mai mult la peria de machiaj mai degrabă ca pe burete, va avea sens mai mult. Acum, unii oameni cred că acest preț este ridicat și scump, dar când îl simțiți, veți simți că prețul este garantat. Cu toate acestea, dacă buretele va fi înlocuit în curând, probabil că își vor schimba părerea.
Un alt lucru care este rău pentru burete de frumusețe blender este că blender frumusete tehnici reale nu sunt ușor. De asemenea, este greu de menținut în comparație cu peria obișnuită. Acest burete deține, de obicei, petele, și ar trebui probabil să fie curățat oricând veți folosi acest lucru. Și este enervant, desigur. Și ea rămâne umedă. Desigur, această condiție o va face susceptibilă la mucegai, iar lucrurile urâte sunt așa. Și ce este mai rău? Trebuie să-l curățați, sfătuit de companie, folosind cleanserul pentru blender. Cu siguranță vă va conduce din ce în ce mai mulți bani. Trebuie să fii sigur că trebuie să părăsești astfel de lucruri până se usucă. Deci, va ieși din aer, mai degrabă decât să-l lipiți în ambalaj.
După ce au analizat unele dintre lucrurile bune și cele rele despre burete de frumusețe blender, unele femei și reviste de frumusețe, scriitori și bloggeri încă mai cred că merită să încercați produsul. Și vei fi fericit dacă o poți obține cu fardul de cremă plus agentul de concealer. Nu cheltuiți 20 EURO în cazul în care durata de viață a acestui produs nu este lungă. Dacă vă place foarte mult produsele lichide pe care le aveți, trebuie să încercați acest lucru.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *