Găsiți Coafura subțire subțire pentru bărbați

Postat pe

Coafurile subțire nu moare niciodată. Și acum este mai popular pentru bărbați să aibă subțire coafuri. Motivele sunt multe, cum ar fi: coafura este simplă dar rece; coafura este ușor de întreținut; iar coafura reprezinta manlitatea. Când doriți să aveți subțire coafuri, asigurați-vă că știți stilurile. Se întâmplă deoarece există mai multe coafuri subțire pentru bărbați. Deci, puteți să aruncați o privire asupra unor coafuri subțire, inclusiv stilul de mai jos. Iată câteva dintre coafurile recomandate sub tăietură pe care ar trebui să le încercați.

Subțire coafura scurtă

La fel cum sugerează și numele, aceasta este o coafură subțire, care este scurtă și simplă. Ceea ce o face simplu este faptul că acest stil este creat prin tăierea părții inferioare a părului, a tuturor părților laterale, atât din partea dreaptă, cât și din partea stângă, dar nu-l tăiați prea mult. Apoi, creați un stil elegant în mijlocul capului. Aduceți părul din față spre spate. Utilizați gel de păr sau pomadă pentru al face să se ridice sau să se îndrepte.

Acoperire cu Dropper

Următorul este numit ca tunsoare dapper. Această tunsoare este de fapt destul de similară cu tunsoarea anterioară, dar ceea ce o face diferită este partea subcutată. Partea subțire este foarte subțire, este ca părul este tăiat aproape tot în partea inferioară a capului, atât partea dreaptă cât și cea stângă. Cum rămâne cu partea centrală? Partea centrală va fi dreaptă și aglomerată. Nu folosiți pomadă pentru al aduce în spate, pur și simplu aduceți părul în față, ca spre fața publicului, folosind pomadă.

Haircut Haircut pentru bărbați cu păr gros

Pentru bărbații cu păr foarte gros, această coafură este potrivită pentru dvs. Ceea ce face important este că această coafură este mai potrivită pentru bărbații cu vârsta sub 25 de ani. Este pentru că stilul este foarte tânăr și arată „obraznic”. Pentru a face acest lucru, faceți o parte subțire atât în ​​partea dreaptă, cât și în partea stângă. Apoi, faceți o secțiune în partea stângă. Tăiați părul din secțiune în partea stângă. Parul din partea dreaptă este adus la stânga, apoi ia o cantitate mică de fir în față, aproape atingând fața.

Undercut Singer Hairstyle

Acesta este, de obicei, un cântăreț de sex masculin. Aceasta este o coafura foarte misto si calda. Trebuie să tăiați partea inferioară a părului, atât pe partea dreaptă, cât și pe cea stângă, dar nu tăiați prea mult. Decuparea subțire va fi de ajuns pentru această coafură. Asigurați-vă că pielea capului nu este văzută. Partea centrală a părului va fi adusă în spate și va folosi pomadă pentru a rămâne în poziția corectă. Acesta va fi mai rece atunci când culoarea părului din față sau central cu culoare maro.

Pigtail bărbați coafură

Această coafură este foarte jucăușă, dar se răcește. Dacă sunteți un om cu personalitate umoristă, puteți să aruncați o privire la acest exemplu de coafură. Această coafură este creată prin subcotarea părții inferioare a capului. Parul de pe partea inferioară a capului este subțire aproape toate, astfel încât pielea capului va fi văzută. După aceea, aduceți partea de mijloc a părului în spate și faceți o coadă.

Ochelari subțire coafura

Această coafură este foarte potrivită pentru dvs., care nu au barbă și mustață. Și, de asemenea, acest păr pare obraznic și murdar, dar inteligent. Cum se face? Da, această coafură este formată prin subcotarea părții inferioare a părului, pe ambele părți, la dreapta și la stânga, dar nu o tăiați prea mult. După aceea, lăsați partea de mijloc a părului să devină dezordonată, dar asigurați-vă că folosiți gel de păr pentru ao face în ordine. Purtați-vă ochelarii și veți fi atât de cool, obraznici, dar și inteligenți.

Coafura asiatica si coreana

Această coafură este foarte potrivită pentru bărbații asiatici. Dar dacă nu sunteți bărbat asiatic, este bine, deoarece această coafură arată bine pentru toată lumea. Această coafură este pentru oamenii ocupați care nu au prea mult timp să se gândească la coafura. Dar totuși, arată bine, răcoros și bărbătesc. Nu numai că, această coafură este simplă. Este potrivit pentru bărbații cu păr neagră.

Coafura bărbaților din sud-vestul bărbaților

Acest lucru este foarte potrivit pentru bărbații care sunt nebuni. Wow, stai puțin! Ce se înțelege prin nerdy este că această coafură arată bine la bărbații cu ochelari. Trebuie doar să vă culcați părul cu o culoare maro deschisă, apoi să tăiați toate părțile inferioare ale părului. După aceea, partea de mijloc este lăsată dezordonată.

Foarte scurtă coafură pentru bărbați

Această tunsoare este simplă, foarte simplă. Este pentru bărbații cărora le place părul scurt. Deci, ceea ce trebuie să faceți este să tăiați toate părțile inferioare ale părului, foarte subțiri până când pielea este aproape văzută. Apoi, părul din partea centrală a capului va fi adus în partea dreaptă. Utilizați gel de păr pentru a face mai curat. În afară de ușor de făcut, această tunsoare este, de asemenea, practică chiar și pentru zilnic. Atât de cool!

Punk Hairstyle

Această coafură este ca un punk, dar nu-l color prea mult. Doar evidențiați partea centrală sau centrală a capului cu culoarea argintiu. După aceasta, subliniați ambele părți ale părții inferioare a capului. Aduceți părul din mijloc spre spate și folosiți pomadă pentru ao îndrepta.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *