Hairdos frumos pentru păr curat de la celebrități pe care trebuie să le placă să le purtați

Postat pe

Hairdos pentru păr cret sunt luate de la coafuri de la celebrități. Puteți fi inspirat de una dintre aceste celebrități. Veți arăta ceea ce poartă pentru părul lor urât. Aceasta înseamnă că veți vedea cum aceste personaje își modelează părul atât de frumos. Mulți dintre ei primesc și stilul de la un stilist profesionist. Prin urmare, atunci când alegeți aceste coafuri, de fapt, luați coafura de la un coafur profesionist de celebritate. Veți iubi aceste coafuri atât de mult cât ar părea minunat.

Puteți vedea coafura pentru părul lung, care este purtat de Rihanna. Coafura Rihanna Blond Bangs vă va inspira să obțineți un aspect perfect cu părul tău curl. Această coafură este una dintre cele mai bune colecții de coafuri pentru părul creț. Este posibil să aveți nevoie să utilizați un gel de texturizare pentru a face bretonul să arate atât de prețios, ca și cum îl face. Ei bine, pentru a obține aspectul perfect, este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui stilist profesionist. El sau ea știe mai bine cum să aplicați această coafură atât de uimitor în părul tău cret.

O altă alegere a coafurilor pentru părul curl este coafura cu bucle înguste, purtată de Gwen Stefani. Știe cum să o facă să arate drăguță și drăguță. Acest stil super curbat arată perfect și fabulos. Puteți da acestui stil un finisaj minunat actualizat prin răsucirea și fixarea spatelui. În orice ocazie, părul tău cret poate fi tăiat minunat cu această coafură. Purtați purtarea corectă, fie casuală sau formală. Veți găsi minunate cu această tăietură.

Există și alte opțiuni minunate de coafuri pentru păr curat pe care le puteți privi aici. Este posibil să aveți nevoie să vă îndrăgostiți de coafura rece-fată de vânt, purtată de Sarah Jessica Parker. Această coafură este atât de fată. Veți iubi absolut această tunsoare indiferent de modul în care. Asta din cauza opțiunii minunate. Este posibil să fie nevoie să vedeți și alte stiluri, cum ar fi Perfect Spiral Hairstyle, care este afișat de Beyoncé. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la coafuri diferite pentru părul curat aici, deoarece acestea sunt cu adevărat minunate.

Veți vedea aceste coafuri sunt incredibile fie adăugați accente, fie nu. Acest lucru se datorează combinației perfecte de tip cret de păr, forma feței, abilitățile unui stilist pro și alte considerente. Mai există și alte celebrități cu aceste coafuri pentru păr curat care vă pot inspira. Întrebați-vă pro stylistul pentru a obține o tăietură perfectă.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *