Îmbunătățirea aspectului Boburilor scurți cu straturi adecvat

Postat pe

Există multe modalități pe care le puteți face pentru a menține anumite coafuri, inclusiv cea populară cunoscută sub numele de bobi scurți cu straturi. Așa-numita bob în sine este cunoscută ca coafura de semnătură a femeilor din întreaga lume. Aceasta aduce faptul că astăzi există multe variații ale bob-ului în sine. Deși există multe variații de bob, nu veți putea obține cel mai bun aspect al coafurii pentru femei bob, pur și simplu alegeți una dintre variante. Trebuie să mențineți starea părului și, de asemenea, coafura pentru a obține acel aspect perfect.

Unul din lucrurile pe care trebuie să le faceți când părul de păr, inclusiv în bobsul cu straturi scurte, este de a obține părul uscat complet. Unele dintre stiluri pot avea nevoie de păr pentru a fi ușor umezite, dar totuși trebuie să le uscați mai întâi pentru a fi într-o stare umedă. În uscarea părului, asigurați-vă că folosiți numai aer natural. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să utilizați niciodată un uscător cu suflare sau vă va compromite parul pe termen lung.

Puteți obține o condiție de păr pentru a fi prea frizzy care nu este bun pentru aspectul iconic de coafura stratificat bob. Puteți folosi pur și simplu degetele pentru a usca aerul natural mai repede. În ceea ce privește părul de uscare pentru bob-urile scurte cu straturi, trebuie să o faceți noaptea înainte de a merge la culcare. Mai ales din moment ce aveți păr scurt, aceasta este o necesitate.
Indiferent de orice tip de păr pe care îl aveți, este o chestiune esențială pentru realitate. Acest lucru este necesar datorită faptului că părul va crea o mizerie dacă părul este umed. Poate face un pic de stil inutil de la sine, atunci când aveți un păr umed sau chiar umed și doar du-te la culcare imediat. Cu siguranta nu veti obtine cel mai bun rezultat de bobi scurte cu straturi in aceasta chestiune.

Un alt lucru este că ar trebui să fii mândru de volumul natural al părului tău. Acest lucru este legat și de faptul că trebuie să lăsați părul să se usuce complet înainte de a dormi. Când este udă, dimineața va pierde volumul părului. Există produse de intensificare a volumului acolo, dar acestea nu sunt recomandate, deoarece ar putea oferi un volum prea mare, care nu este bun pentru părul scurt, inclusiv bobii scurți cu straturi.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *