Messenger tampit!

Postat pe

Tunete si fulgere, finish de mapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamond, messenger tampit cu care l-o facut cu tot si cuuuuuuuuuuu toate!

Sa vedeti patanie, intru aseara pe mess de pe tel (ca dehhh) stau cat stau, imi da eroare la conectare, eeei pe dracu’, incerc sa ma conectez iar… rahat, nu merge „user sau parola gresita” (moooooama) buuuuuun, ma calmez ca era vreo 12 si eram somnoroasa si zic: „las pe maine!”. Zis si facut, intru azi cu gandul sa-mi schimb parola, alea alea, draaaaaaaaacu’ sa-l ia de id ca nu merge, intru sa resetez parola, nu merge, cica sa contactez serviciul de asistenta (tuuuuuurbez!!!!)… buuuuun, calm, calm… mai am un id (mwahaha!) intru pe ala (merge…).

Las mesaj pe Facebook sa-mi dea lumea id-urile, si ce credeti voi? Acu’ nu ma lasa sa bag id-uri in lista nici la asta al nou, apaaaaaaaaaaai ‘tu-ti gura ma-tii mess, asta isi bate joc de mine?

Ce mama naibii se intampla cu astia de la Yahoo?

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *