Setați cele mai bune stiluri curly pentru părul scurt

Postat pe

Fiecare om va avea un mod diferit de a modela parul. Ei se nasc cu un mod foarte specific de tipuri de par. Unii dintre ei vor avea parul destul de matasos, părul neted sau părul curat. Iar când trece timpul, vi se cere să acordați mai multă atenție bucăților voastre. Va fi o sarcină dificilă de a încerca. Deci, trebuie să fii ferm în modul în care alegi anumite coafuri. Stilurile curlate pentru parul scurt vor fi la fel de frumoase ca parul neted sau matasos dacă este proiectat și decorat în mod foarte frumos.

Când știți despre cele mai bune stiluri cret pentru parul scurt, veți avea nevoie de cea mai bună potrivire între coafuri și alți factori. Tunsul pentru fire de păr curat va fi la fel ca atunci când trebuie să se potrivească cu mai multe opțiuni de coafuri. Când alegeți cele mai bune coafuri, vă veți confrunta cu factorii de susținere. Va fi forma fetei. Forma feței este cea mai obișnuită modalitate de a lua o decizie bună asupra coafurilor.

Celălalt va fi fizica și tenul. Figura dvs. contează ori de câte ori alegeți o coafură nouă. Coafura va afecta întregul aspect al persoanei. Deci, trebuie să fie potrivită. Tenul și tonul pielii vor fi mai mult în ceea ce privește aspectul. Cu cât acordați mai multă atenție stilurilor curlate pentru părul scurt, cu atât veți beneficia mai mult de acesta. Va fi bine pentru tine atunci.

Dar dacă doriți să aveți cele mai bune stiluri cret de păr scurt, trebuie să fiți mai conștienți de forma feței pe care o aveți deja. Modul în care alegeți cea mai bună coafură scurtă se va baza pe modul în care va fi expusă personalitatea. Și, de asemenea, ar trebui să se bazeze pe modul în care vă modelați fața. Este foarte greu să decizi când o faci singur. Puteți merge la stilisti pentru a obține cele mai exacte sfaturi.

Dacă obțineți tot ce este bun de coafuri natural curl, atunci ar trebui să mergeți pentru lucruri mai avansate. Acesta va fi cel mai bun tunsoare pentru optiunile de par de urs. Chiar dacă stilistul și-a exprimat opinia, va exista o opțiune de a decide în funcție de propria preferință. Unele dintre cele mai comune stiluri cret pentru parul scurt vor fi tricourile franceză, bobul curl, bobul mijlociu și cornrow bob.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *