Sfaturi de îngrijire pentru a menține fetele negre Coafuri scurte în cel mai bun apel

Postat pe

Menținerea sau îngrijirea părului de orice tip este esențială pentru păstrarea celei mai bune atracții a stilului, chiar și în coafurile cu fete negre scurte. În ciuda oricărui tip de păr și orice lungime a acestuia, trebuie să înțelegeți că îngrijirea părului în sine este importantă. Trebuie sa intelegeti ca parul trebuie pastrat in cel mai bun mod in orice moment pentru a mentine atractia perfecta a coafurii. Chiar dacă aveți un tip unic de păr negru, trebuie să păstrați această problemă în minte.

Tipul natural de păr este tipul de păr al fetelor negre și al femeilor. Acest tip particular de păr este cunoscut a fi cel mai greu de întreținut și de a fi tratat. Aceasta sporește provocarea de a se asigura că părul ar putea fi în cea mai bună stare în orice moment. Pentru a mentine cea mai buna conditie a acestui tip de par, impreuna cu numeroasele optiuni de coafuri scurte pentru fete negre, puteti folosi de fapt uleiuri pentru a distruge nodurile de par sau incurcaturile.

Așa-numitele încurcări sau noduri de păr sunt cea mai mare problemă cu tipul de păr la fete și femei negre. Pentru a obține cel mai bun rezultat al coafurilor scurte de fete negre, se recomandă utilizarea uleiului de măsline în această materie, care ar trebui făcută prin acoperirea întregii lungimi a părului încurcat. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să strângeți încurcările într-o mișcare îndepărtată pentru a elibera încurcările și nodurile.

Mai mult decât atât, în tratarea îngrijirilor adecvate legate de cea mai bună atracție a coafurilor scurte pentru fete negre ar trebui să folosiți doar un fel de pieptene cu dinți de dimensiuni mari sau pur și simplu să vă folosiți degetele pentru a coafa părul. Este adevărat că, în anumite momente, va trebui să vă pieptești părul atunci când îl stylizați. În ceea ce privește părul natural al fetelor și femeilor negre, utilizarea unui tip de pieptene strâns nu va fi deloc de ajutor. În schimb, puteți folosi degetele pentru a vă ajuta cu procesele de styling.

Există, de asemenea, mai multe tipuri de manipulare a părului care ar trebui pur și simplu evitate atunci când se ocupă cu coafuri de culoare neagră. Lucruri cum ar fi uscarea prin suflare, moartea și îndreptarea sunt printre lucrurile care nu trebuie făcute dacă doriți să obțineți cel mai bun apel pentru o lungă perioadă de timp în ceea ce privește părul natural. Acestea sunt câteva dintre elementele de bază, dar cele mai importante lucruri pe care trebuie să le înțelegeți în menținerea condițiilor coafurilor scurte ale fetelor negre.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *