Tipuri de tunsori pentru bărbați cu inimă, dreptunghi și față de formă rotundă

Postat pe

Tunsurile sunt foarte importante pentru unii oameni. Adesea, oamenii isi schimba tunsorile daca sunt figura publica si o schimba adesea. Acesta va face ca aspectul lor să arate mai bine, mai proaspăt și mai plăcut. Dar, pentru bărbați, uneori nu simt așa. Ei sunt doar reticenți în a merge la o frizerie și de a cere coafurii ce fel de coafură este potrivit pentru ei. Deci, iată câteva tipuri de tunsori pentru bărbați dacă aveți aceste fețe de formă.

Potrivit Shape Face, care sunt tipurile de haircuts pentru barbati sunt bune?

Bărbați, dacă forma ta este inima, trebuie să ai grijă de acest tip de coafură. Unii experți cred că, lăsând o lungime în spatele liniei părului și, de asemenea, peste urechi, veți obține tunsori frumos pentru bărbați. Acesta este destinat să permită textura părului să arate partea interioară. Pentru a face mai moale și mai moale, cel mai bun mod de a merge pentru are o parte laterală, împreună cu breton. Ceea ce face cel mai bun pariu este un fel de aspect de lungime medie, care este moale și este măturat. Nu vă faceți griji pentru a obține acest tip de haircuts pentru barbati ca ai nevoie doar de a utiliza uscător de suflare.

Apoi, care sunt cele mai bune tipuri de tunsori pentru bărbați cu fața dreptunghiulară? E ușor, oameni. Rectangularul este uneori perceput ca o față de formă lungă, deci ceea ce puteți face este să echilibrați întreaga tundere care este amestecată cu echilibrul în stilul dumneavoastră. Trebuie să vă amintiți acest lucru; aveți nevoie pentru a evita ridicat în sus, deoarece va face doar fata ta arata mai mult. Din nou, evitați să aveți părul prea strâns pe părțile părului, deoarece face doar ca fața să arate mai îngustă și mai îngustă.

O altă cheie cu privire la Tipurile de tunsori pentru bărbați cu fețe de formă dreptunghiulară este aceea de a lăsa partea superioară să cadă grav la gravitate. De asemenea, trebuie să lăsați lungimea să cadă pe cap. În plus, este, de asemenea, bine să părăsiți subtilul peste linia de păr. Tu ce crezi?
Celelalte tipuri de tunsori pentru bărbați pentru tipurile de față sunt forma de față a feței rotunde. Mulți oameni urăsc să aibă o formă rotundă. Ei cred că nu este masculin. Dar, există și tipuri de tunsori pentru bărbați cu fața rotundă. Trebuie doar să aveți o formă pătrată tăiată cu greutate. Și este la colț. Va arata foarte frumos. Această metodă va fi mai perfectă, cu extrem de oprit și asimetrie în tunsoare.

Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *