Adorabil ușor modele de unghii pentru sinele tău Lazy

Postat pe

Pictura unghiilor în culori este unul dintre cele mai distractive lucruri pe care fetele le place să facă, nu? Și noi toți știm că nici măcar nu trebuie să mergem la salonul de înfrumusețare pentru a-ți face unghiile. Există multe modele ușoare de unghii pe care le puteți căuta dacă căutați idei și inspirații, urmate cu desene ușor de unghii pas cu pas pentru a arăta cât de ușoară este de fapt acele desene sau modele.

Fetele iubesc tot ce strălucește. Și da, înțelegem cât de mult vă place să vă vedeți unghiile bine făcute și strălucitoare! Ei bine, puteți obține aspectul pur și simplu adăugând un strat de sclipici pe culoarea vopselei voastre preferate. Există multe modele ușoare de unghii pe care le puteți face referire. De exemplu, puteți aplica pur și simplu un strat de glitter la jumătate din cuiul dvs. pentru un gradient ușor și drăguț, dacă găsiți că acoperirea întregului unghiu este prea mult. Și da, aceasta este considerabil una dintre modelele ușoare de unghii fără instrumente merită să încercați!

Vrei să ai drăguțe puncte polka? Există multe modele ușoare de unghii cu puncte polka, de fapt. S-ar putea să fi încercat să vă faceți înainte și nu ați reușit deoarece nu ați avut o idee clară despre cum să aplicați corect punctele. Și asta a dus la murmurări de puncte și tu ai renunțat. Nu-ți face griji. Puteți face de fapt, drăguț puncte polka cu ușurință folosind … pini bobby. Da. Îndepărtați sfârșitul în unghiile voastre de unghii și puneți-le în cui și … voila!

Banda este întotdeauna un mare ajutor atunci când faceți model. Dacă sunteți prea leneș pentru modelele de unghii ușor de două tonuri, puteți încă să vă roșiți unghiile cu o bandă și o singură culoare care vă place cel mai mult. Utilizați banda pentru a crea o formă diagonală simplă și pentru a picta restul unghiei.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.