Alegerea coafuri pentru bărbați cu păr curat

Postat pe

Părul curly este un cadou. Cel puțin sunt declarațiile oricărui om care are o mare capacitate de a obține cel mai bun aspect al părului creț. La celălalt moment, bărbații cu păr curat nu sunt de acord. Au probleme cu curbura. Ei cred că buclele ar trebui eliminate. Ei cred că având drept sau alt tip de fire de păr sunt doar frumoase și minunate. Dar, de fapt, asta e un gând rău. Există mulți oameni care au reușit să fie un om curat. Și cele mai bune coafuri pentru bărbații cu păr curat vor fi foarte folositoare pentru ei.

Sfaturi pentru coafuri pentru bărbați cu păr curat

Dacă sunteți în acel moment, atunci ar trebui să începeți să credeți că părul este o parte din tine. Mai mult sau mai puțin, aspectul tău este afectat de modul în care coafura ta. Și de fiecare dată când încerci să-l elimini și să o faci într-o altă tunsoare, va fi la fel. Cel mai bun lucru este să îmbrățișezi cea mai bună coafură pentru a obține cel mai bun aspect. Trebuie să o accepți. În loc să o eliminați, este mai bine să alegeți cele mai bune coafuri pentru bărbații cu păr cret. Deci, poti avea stiluri mari de tunsoare pentru barbati.

Dacă aveți deja ideea de a îmbrățișa părul dvs. minunat, trebuie să vă stabiliți planul. Este vorba despre ceea ce este necesar pentru a alege coafuri bune pentru bărbații cu păr curat. Există mai multe feluri de modalități de a face să se întâmple într-adevăr. Puteți vedea doar câteva poze cu coafuri scurte pentru bărbați, ca referințe. Deci, poți decide ce vei face cu părul tău cret.

Oamenii cu cunoștințe vor deveni puteri. Acesta va fi cel mai bun mod de a descrie coafurile pentru bărbații cu păr cret. Părul curat nu este de fapt așa de frumos. Majoritatea oamenilor cu păr curat vor fi la fel de răi ca și ceilalți. Este pentru că ei nu au o idee mare și clară de a face un bun contact cu părul curl pe care îl au. Dacă aveți aceeași problemă cu acei tipi, atunci trebuie să vă încărcați cu cel mai interesant lucru al părului creț. Este pentru ca parul cret poate fi foarte frumos si foarte minunat.

Cea mai bună modalitate de a menține permanent părul în formă bună este tratamentul. Faptul că coafurile pentru bărbații cu păr curat necesită mai mult șampon, decât cei care nu au părul creț, nu este adevărat. Trebuie să șamponați părul buclat în moduri foarte obișnuite. Nu șamponul prea des.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.