Alegerea modelelor de tuns parul lung

Postat pe

Dacă sunteți binecuvântat cu părul frumos lung și drept, vă puteți bucura din moment ce această textură a părului vă permite să obțineți orice stiluri de tunsoare pentru părul lung dorit. Printre atâtea stiluri de păr pentru păr lung, aș dori să recomandăm unele stiluri de par cele mai bune, cum ar fi stilul de păr clasic inspirat de ducesa din Cambridge, Catherine. Acest stil de păr pare atât de elegant, dar este prea obișnuit. Dacă sunteți interesat să obțineți un stil de păr elegant, cum ar fi stilul de coafură al lui Catherine, asigurați-vă că tratați parul nou în mod obișnuit, aplicând o mască de păr săptămânal și tăiați părul o dată la două luni.

Cealalta idee despre stilurile de haircut pentru parul lung este stilul de par lung, cu straturi bont. Această tunsoare pentru părul drept este inspirată de Sofia Vergara. Spune-i stilistului tău să înceapă straturile la clavicula ta. Straturile trebuie tăiate în mod neted și aleator în loc să fie amestecate. Acest stil de păr va face ca părul drept lung să pară mai gros. Dacă aveți fața rotundă sau inima, acest stil de păr lung cu straturi tangente va fi cea mai bună alegere. Acest stil de păr este, de asemenea, ideal pentru păr cu textura dreaptă și texturi ondulate.

Tunsorile frumoase lungi cu bastoane pentru fetele cu par drept

Dacă doriți stiluri de tuns parul lung cu straturi dar aveți o față în formă rotundă, straturile frontale nu trebuie să fie mai scurte decât bărbia. Dacă straturile din față ale părului sunt mai scurte decât bărbia, acest lucru vă va face să vă uitați în jur și mai gros. Deci, asigurați-vă că adăugați bangs pentru a echilibra acest stil de păr și cadru dvs. de formă rotund frumos. Stilul de păr lung cu straturi înrămate este un alt stil de păr pe care îl puteți încerca pe lângă părul lung cu straturi tangente.

Pentru fetele care doresc sa incerce ceva nou, pot lua in considerare stilurile de tuns parul pentru parul lung. Dacă cineva obișnuia să aibă stil de păr drept, devine dintr-o dată stil de păr curat, ea va arăta unică și complet diferită și frumoasă odată. Adăugați niște straturi minime și lungi pe noul dvs. păr creț. Utilizați fierul pentru a vă ajuta să neteziți orice frizz pe părul dvs. urât.

Stilul de coafură al unghiilor este cel al celorlalte stiluri de tunsoare pentru părul lung pe care doriți să îl încercați. Acest stil de par este inspirat de stilul de păr al lui Emma Roberts, care este scurt și are straturi amestecate. Acest stil de par este cel mai bun pentru fetele care au păr fin. Straturile de lungime a maxilarului chiar în partea din față a feței dvs., iar partea laterală vă va scurta fața cu formă ovală.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.