Apare mai apelativ cu 10 coafuri și idei populare blonde

Postat pe

Blonda nu va fi niciodată plictisitoare. Încă se simte ca într-o mare cerere în 2017. Pentru trendul în sine, este, de asemenea, variat. În general, coafurile blonde pot fi asociate frumuseții feminine, elegante și naturale. Din multe coafuri blonde, trebuie să existe mai multe care sunt populare și folosite de femei, indiferent de vârstă, cultură și stil personal. Selecția stilului blond se va baza pe trăsăturile de tunsoare și pe tehnicile de colorare. Blonda însăși poate fi împărțită în tonuri diferite.

Bobul tăiat

Fie că este blondă lungă sau scurtă, femeile active și chic ar putea prefera acest lucru. Din anumite motive, pare moale și feminin, dar, în diferite ocazii, poate evoca un aspect elegant. Stilul poate fi ajustat cu multe modificări și variații de culoare. Pentru a termina soft-ul, acesta poate combina blonda de cenușă cu ton întunecat și astfel de panglici desprinse de pe partea capului pe o altă parte. Este diferit de chic. Chicul poate fi văzut cu o nuanță de argint blondă, cu texturi și straturi reduse.

Unde stratificate cu lumină

Această coafură este numită ca fiind perfectă. Depășind textura, culoarea și grosimea, ele sunt doar bune în orice unghiuri. Este destul de ușor să găsești celebrități de covor roșii în Hollywood care au purtat-o ​​drept cea mai grozavă zi de păr. Fanii sunt adesea gelosi cu downdo-ul perfect. Acesta combină încuietoarea dreaptă pe o jumătate superioară și undele texturate de la mijloc până la capetele părului. Este potrivit să se combine prin furtul aspectului blondă naturală de cenușă cu ombre blondă de lumină de gheață.

Side Downdo cu bucle texturate

Diferit față de aspectul anterior, coafura este potrivită pentru a fi amestecată cu blondă bej mai închisă. Se pare sofisticat cu parul batut lateral, unde este decorat cu bucle texturate voluminoase. Prin adăugarea un pic de atingere a impresionant murdar și voluminoase, este minunat de a purta, mai ales pentru cei cu păr blond lung. Sunt foarte norocoși să aibă coafura atât pentru uzul oficial, cât și pentru uzul cotidian. Ca și mai multe referințe, partea măturată cu panglici de pește ar fi foarte minunată.

Valuri ciupite

Fetele pot să nu fie mulțumite de downdo pentru aspectul casual. Undele murdare sunt peste partea de sus pentru asta. Cheia pentru a face coafura blonda arata uimitoare este pe păr în afară. Fetele pot crea spațiu dimensional care poate fi realizat prin utilizarea tehnicilor de colorare subliniată. De la blondă mai închisă la cea mai ușoară, la cea mai ușoară blonda, dă lumina blondă într-o ordine de la partea exterioară până la capătul scalpului. Dacă nu, există o nuanță brunetă blondă care să însoțească. Nu uitați și cu machiajul natural.

Valuri mari de bej ușor

Valurile par să fi câștigat în acest an. Este căutată de multe femei, deoarece poate să-i elibereze pe doamna superbă, care accentuează, de asemenea, aspectul sexual și flirtul cu privire la aplicarea undelor mari. De la părul blond mediu până la lung, este ușor de a-și schița stilul, împreună cu complexitatea luminii bej, cu substraturile de argint dedesubt. Este perfect pentru cei care caută mai mult volum în păr, mai ales de la arborele mijlociu până la capăt. Este pur și simplu simțit de bucle mari de baril pe o parte sau peste tot ca mai multe opțiuni.

Blonda Platinum cu Tendrils Loose

Blonda Platinum este foarte frumoasă ca următoarea coafură de luat în considerare. Acesta este apoi combinat cu tendrils loose care pot aminti oamenilor de atmosfera plaja. Stilul va arata perfect ca parul de nunta de plaja de fapt, indiferent de alegerea nuanțelor de platină. Platina în sine se poate potrivi mai mult cu conceptul de iarnă, în timp ce vara adevărată este în ton mai întunecat. Pentru revizuirea generală, platina cu tendriluri libere poate fi combinată cu obrajii rozși și machiajul pistrui ca punct de calditate.

Jumătate de sus în partea de sus Knot Loose bun în Mid Lungime Bayalage

După cum sugerează și numele, această următoare coafură blondă observă jumătate de sus de nod bun, ca partea frumoasă și drăguță. De asemenea, acoperă frumusețea colorării părului de salbă. Culoarea poate fi personalizată în funcție de gusturile personale. Practic, scopul stilului este acela de a face un fel de coafura pur si simplu rapida. Nu doare niciodata sa inlocuiasca bunul in vrac cu doar bunul de jumatate de pui sau cu o perna, si asa mai departe.

Straturile lungi

Apare într-un stil mai relaxat, undele decăzute au dat împreună cu umbra blondă neutră pentru părul mediu până la lung. Este atemporal, dar natural. Acesta poate fi găsit perfect în femeile de peste 40 de ani, cu părul tipic parțial împărțit, cu mai multe volume pe bretele laterale. Cu toate acestea, acest lucru este, de asemenea, minunat pentru adolescenti. Ca inspirație, straturile lungi pot fi reflectate în Kate Hudson’s. Este doar răcoritoare, dar păstrează în impresie simplă. Pentru aspect mai puțin simplu, straturile V-cut sunt cea mai bună idee de încercat.

Bang-uri lungi drepte

Când vine vorba de straturi, se pare că nu poate fi separată de bretonuri lungi cu părul părtat. Mai degrabă decât să vorbim despre grosimea părului, părul subțire până la subțire încercați această coafură cu culoarea blondă de caramel pentru a defini aspectul. În afară de aceasta este folosit pentru a sublinia și a da mai multe apeluri, accentul om cum ar fi caramele și piesele de platină, în special în bretonul lung, pot să-și închidă fața foarte mult. Ceea ce puteți observa în ultima coafură este un aspect destul de frumos. Luminos maro în umbra mai ușoară va adăuga carisma tinerească, precum și față strălucitoare. Ar fi perfect dacă bobul nu este prea scurt. Deci, bob-ul este încă destul de lung pentru a crea cozi de drăguț cu bretonuri lungi. În ceea ce privește alegerea ideilor de culoare pentru sezon, vor fi mai multe opțiuni de lovit, cum ar fi nisip, blondă, cu lumină pastel, miere, ton moale, roșiatică de aur și așa mai departe.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.