Coafuri minunate de lungime medie pentru parul gros

Postat pe

Părul lung poate face ca femeia să arate feminin și îi permite să-și modeleze părul în atâtea coafuri. Dar coafuri de lungime medie pentru păr gros sunt, de asemenea, adorabile. Putem crea diferite up-dos de la părul nostru de lungime medie. Părul de lungime medie ne va oferi și niște beneficii, de parcă nu trebuie să pierdem timpul pentru a modela acest stil de păr. Tratarea părului de lungime medie nu este la fel de complicată ca tratarea părului lung. Este, de asemenea, ușor de stil păr de lungime medie.

Asortați adorabil de coafuri de lungime medie pentru părul fin

Primul stil pe care îl putem aplica pe parul nostru de lungime medie este stilul de coasere spiralat, care este inspirat de Solange Knowles. Acest stil de păr este plin, dar nu este frizzy. Vreți să încercați aceste coafuri de lungime medie Solange Knowles pentru păr gros? Cheia pentru a obține acest stil de păr unic este folosind difuzor care este atașat pe uscător de suflare. Difuzorul va reduce cantitatea de vânt care vă va lovi părul. Rezultatul este că veți obține părul creț care este definit și moale, dar nu frizzy și fuzzy.

Un alt stil pe care îl puteți încerca pe tunsul tău de lungime medie pentru părul ondulat este un stil de păr cu volum mare. Acest stil de păr este inspirat de Reese Witherspoon. Dacă doriți să obțineți un stil de păr moale și superba ca stilul de păr al lui Reese Witherspoon, trebuie să aplicați mai întâi șamponul uscat. Și apoi părul părul pe o singură parte. Apoi, folosiți fierul curling care are un butoi mare pentru a înclina coafurile de lungime medie pentru părul gros care vă conturează fața. Luați o pensulă pentru a vă înmoaie buclele.

Shaggy chic este celelalte coafuri de lungime medie pentru păr gros care este inspirat de Kerry Washington. Pentru a obține acest stil de păr elegant pe părul tău de lungime medie, trebuie să pui pensula rotundă. Va trebui să utilizați o perie rotundă deoarece aveți nevoie să creați texturi aspre dacă doriți să obțineți acest stil de păr elegant. Apoi suflați firul de păr uscat și apoi mutați firele de păr cu mâinile. Dacă aveți breșe, separați-le în mijloc.

Răsunetul bouncy este ultima coafură de lungime medie pe care am dori să o recomandăm. Pentru a obține acest stil de păr pe stilul tău de păr de lungime medie, trebuie să se usuce părul. Acest lucru înseamnă că suflați uscat folosind uscător cu suflare și folosind mâinile în loc să utilizați perie. Uscați-vă părul până când acesta este aproximativ 85% uscat. Apoi, dați-vă câteva păruri de lustruire părului folosind o perie de păr de mistă rotundă, atunci când vă uscați părul 100% uscat.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.