Coafuri simple pentru frumusețea zilnică

Postat pe

Menținerea unui apel decent într-o zi de zi nu poate fi ușor pentru unele femei, mai ales atunci când vine vorba de alegerea de coafura să ia în considerare. Cu toate acestea, există de fapt câteva dintre cele mai bune opțiuni de luat în considerare în ceea ce privește coafurile care ar putea fi cele mai bune pentru activitățile zilnice. De obicei, opțiunile de coafură care vor fi perfecte pentru activitățile zilnice sunt simple atât în ​​aspectul, cât și în modul de a le face. Modurile simple de a le pregăti vor face mai ușor să vă pregătiți înainte de a începe o zi în fiecare zi. Deci, care dintre următoarele coafuri, în simplul apel, este considerat cel mai bun?

Twisty Low Bun

Un bun poate fi de fapt considerat ca o coafura zilnica, deoarece este destul de simplu sa o faci. Cu toate acestea, trebuie făcut un lucru pentru a obține o atracție mai bună a bunului în sine, în care să răsuciți numai două secțiuni în spate, înainte de a le asigura într-un simplu păpușă. Secțiunea răsucite utilizează de fapt ideea de panglică în moduri simple. Cea mai bună modalitate de a asigura părul din spate ar putea fi pur și simplu utilizarea bobby-ului cu utilizarea sa nelimitată sigur.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.