Considerații cruciale înainte de a obține coafuri scurte pentru adolescenți

Postat pe

Fetițele adolescente preferă de obicei părul lung, care le face să arate feminin și fetiț. Dar, de fapt, parul scurt este, de asemenea, o alegere frumoasă pentru fetele care doresc să se uite fetișcană. De fapt, coafuri scurte pentru adolescenți vor arăta întotdeauna bine pe fiecare fată. Dar trebuie să cunoaștem tunsoarea potrivită care arată bine și ideală pentru textura părului și a părului nostru. Deci, înainte de a alege un stil de păr scurt, trebuie să țineți cont de forma feței.

Cute scurte tunsori pentru diferite forme de fata

Există cel puțin șase forme diferite ale feței. Prima și cea perfectă sunt ovale. Dacă sunteți o fată cu o față în formă de ovală, puteți obține orice coafură dorită, deoarece aproape toate coafurile arată bine pentru o față în formă de ovală. Sunteți liber să alegeți orice coafuri scurte pentru adolescenții pe care doriți. În cazul în care unele coafuri scurte nu arata bine pe fata ta, trebuie să vă amintiți întotdeauna că parul ondulat va face o fata arata mai largă și parul drept va face o fata arata mai subtire.

Fetele cu fata rotunda vor arata mai bine cu coafuri scurte pentru adolescenti care sunt taiate cateva centimetri sub barbie. Cel mai bun stil de păr pentru fetele cu fața rotundă este bobul lung care va ascunde fața rotundă. Fetele care au o fata lunga vor arata perfect cu un stil de par scurt care arata putin dezordonat. Dacă aveți o față lungă, trebuie să evitați să obțineți stilul părului Pixie. Stilul de păr Pixie este mai bun pentru fetele cu fața inimii sau față ovală.

Dacă sunteți binecuvântați cu umăr larg, maxilar frumos și gât lung, orice coafuri scurte pentru adolescenți vor arăta bine pe tine. Dar dacă aveți gât mai scurt, alegeți tunsori drăguți pentru părul lung ca stilul de păr lung, care vă va perfecționa fața. Vă interesează să obțineți stilul de păr pixie? Stilul de păr Pixie arată la unii oameni atît de cool, dar poate fi ciudat pentru mai multe persoane.

Coafuri Pixie scurte pentru adolescenti arata perfect doar pe fetele care au fata ovala. Dacă aveți o greutate corporală suplimentară și obțineți un craniu mic, stilul părului Pixie poate fi cel mai rău stil de păr pentru dvs. De asemenea, luați în considerare textura părului atunci când căutați un stil de păr scurt. Există, de asemenea, șase texturi pentru păr, inclusiv fin, drept, ondulat, buclat și așa mai departe. Trebuie să recunoașteți propriul textură a părului, pentru a obține stilul potrivit pentru părul scurt care arată bine pe dvs.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.