Deci, coafuri minunate cu coafuri lungi cu bastoane pe care trebuie să le purtați

Postat pe

Coafuri lungi cu buze cu breton sunt selectate din colecțiile preferate pentru a vă oferi cea mai bună opțiune. Părul tău lung și creț merită să fie un stil uimitor. Este ca și voi, care merită o privire perfectă pentru momentul anterior pe care îl veți avea cu coafurile. Aceste coafuri vă vor arăta cum să vă stylizați perfect părul lung cret, precum și să adăugați breton pentru a termina aspectul perfect. Veți fi uimiți de acele coafuri. Întrebați-vă stilistul pentru a obține aceste coafuri perfect aplicate.

Există multe coafuri minunate cu coafuri lungi, cu bretele pe care le puteți încerca să le aplicați. Forma feței și tipul de păr vă vor face să arătați atât de frumos, la fel ca o prințesă. Parul lung curat este parul perfect pentru a crea coafuri superbe la fel ca următoarele coafuri. Puteți vedea mai multe fotografii ale acestor coafuri pentru a vedea opțiuni mai largi. S-ar putea să vă confundați să alegeți unul, deoarece toate acestea sunt uimitoare. În orice ocazie veți merge, aceste coafuri ar trebui să vă facă să aveți încredere în a atrage atenții.

Veți vedea multe tipuri de breton pentru părul creț sunt adăugate pentru a crea un aspect cu adevărat minunat. Bang-urile vă vor face fermecătorul aspect. Nu este numai pentru a vă acoperi fruntea în special pentru cei care au frunte largă, dar și pentru a crea o privire mai frumoasă și mai tânără. În plus, există atât de multe tipuri de breton care pot fi selectate pentru a vă crea aspectul luxos. Aceste coafuri lungi cu buclă, cu breton, vă oferă idei despre cum să selectați bangul potrivit cu părul tău lung. Acest lucru ar trebui să facă aspectul dvs. minunat.

Puteți să vă uitați la mai multe idei de păr lung cu straturi și bretonuri pentru a crea mai multe impresii. Există atât de multe alegeri largi care pot fi adăugate cu straturi și bretonuri frumoase. Pentru a crea sau a adăuga straturi perfecte și bretele laterale, este recomandat să veniți la stilistul drept. Acest lucru include pentru a selecta cele mai bune coafuri lungi buclat cu breton. Stilistul tău știe bine despre trucuri pentru a crea straturi frumoase și bretonuri.

Vedeți mai multe opțiuni de coafuri de lungă durură cu breton aici. Alegeți unul sau mai multe dintre ele apoi le arăta stilistului tău. El sau ea vă poate oferi câteva sfaturi pentru a obține o tăiere perfectă cu coafurile pe care le-ați selectat. El sau ea vă poate oferi unele produse recomandate pentru a face aceste coafuri să funcționeze cel mai bine pe tipul de păr și forma feței. Deci, cereți stilistului dvs. să obțină cea mai bună reducere.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.