Fii mai sigură cu coafurile pentru părul lung și curat

Postat pe

Ar trebui să fii mândru de orice coafură pe care o ai. Dar veți fi mai norocoși dacă puteți obține cele mai bune coafuri pentru părul lung și gros. Parul părului sună complicat, dar odată ce îl încerci pe cap, este timpul să-i afli farmecul. Există mulți oameni care se simt foarte binecuvântați atunci când primesc părul creț. Dar unii dintre ei se vor simți rău pentru că nu știu ce să facă cu părul curat. Pe scurt, trebuie să fii mai activ în alegerea celor mai bune coafuri.

Unele coafuri pentru părul gros, pe catifea, vor fi drăguțe când puteți obține toate imaginile în mintea ta. Parul obișnuit, uneori, va fi doar deranjant atunci când puteți obține ideea minunată de ao face mai simplu. Există multe modalități de a simplifica de fapt. Acesta va fi la fel cu parul cret. Cu toate acestea, părul curl va fi mai dificil decît părul ondulat, deoarece părul curl are texturi mai complexe în comparație cu cele ondulate. Apoi, cele mai bune coafuri pentru părul lung și gros, trebuie să fie gândite.

Între coafuri pentru părul lung și gros și coafurile scurte pentru păr gros buclat au lucruri similare de împărțit. Cea mai bună cale este legată de lungime. Parul cret va fi vorba de bucle. Va fi curl peste tot. Deci, trebuie să vă asigurați că buclele sunt deja tratate bine. Dacă aveți o afirmație bună despre curl, atunci puteți merge la următoarea etapă care este straturile.

Coafurile pentru părul gros de păr gros și lung vor fi legate de stratificare. Puteți avea un aspect foarte bun dacă puteți obține cele mai bune straturi. Cele mai bune straturi nu sunt despre ceea ce sunt populare și care sunt cele mai trendy, dar este mai mult despre stratul care vă va potrivi cel mai mult.

Este adevăratul sens al marii întăriri. Vor fi atât de multe lucruri de luat în considerare.
Puteți avea tot ce vă doriți atunci când aveți de-a face cu părul creț. Coafurile pentru părul lung și gros vor fi frumoase dacă puteți obține straturi superioare cu o claviculă sau bărbie mai mare. Deci, buclele vor avea suficient spațiu pentru a cădea frumos din cap. În cele din urmă, veți obține aspectul de încadrare a feței combinat cu aspectul moale pentru a crește încrederea dumneavoastră.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.