Frumoasele fete neagră împletite coafuri și tratamentele sale

Postat pe

Coafura american american arata atat de adorabila datorita aspectului sau complicat. Dacă sunteți pe punctul de a încerca să aveți coafuri negre împletite, trebuie să înțelegeți mai întâi cum să aveți grijă de noul dvs. păr. African American stilul de păr împletit poate fi uscat, dur, și frizz ușor dacă nu știți cum să aibă grijă de ea în mod corespunzător și dacă nu aveți nici o idee cum să vă păstrați parul nou sănătos. Pentru a trata stilul de păr împletit în african american, trebuie să-i acordați multă atenție, îngrijire și umiditate.

Atât de multe produse de păr oferă un tratament bun pentru coafurile împletite de păr neagră. Înainte de a alege produsele potrivite pentru păr, trebuie să știți care tip de păr american de îmbrăcăminte se potrivește cel mai mult. Prin înțelegerea tipului de coafuri de îmbrăcăminte cu fete negre, veți ști care sunt șampoanele, tratamentele și balsamurile care sunt mai bune pentru stilul dvs. de păr american american. Alegeți produsele de păr care vă vor întări și hidratează în mod corespunzător stilul de păr american american.

Păstrați-vă coafurile americane de brizură americană sănătoase și drăguțe

Starea de sănătate a coafurilor de îmbrăcăminte de tip fată neagră depinde de uneltele, tehnicile și metodele de styling pe care le folosim pentru a avea grijă de stilul nostru de păr împletit în african american. Pentru a vă menține stilul de păr împletit în african american, evitați utilizarea detergenților aspra sau a produselor care conțin ingrediente dure. Utilizați șampoane, tratamente, uleiuri și balsamuri care vă hidratează părul, strălucesc părul, întăresc părul și asigură elasticitatea părului. De asemenea, este important să spălați în mod obișnuit părul împletit de african american, pentru al menține curat și sănătos.

În ziua spălării, verificați coafurile împletite de fete negre și vedeți dacă există o mulțime de incurcări și noduri pe păr. Dacă este așa, trebuie să aplicați corect șamponul și balsamul și apoi să vă uscați corect stilul de păr împletit în african american. Spălați-vă părul cu șampon și apă rece cu atenție. Apoi, aplicați balsamul pe părul dvs., dar evitați să-l aplicați pe scalpul dvs. deoarece acesta va declanșa matreata. În loc să suflați părul uscat folosind uscător de păr, poate doriți să vă uscați fire de păr american american în mod natural.

Stilul coafelor împletite de fete negre în stil de protecție care va menține distrugerile, deoarece acest stil necesită un proces de încălzire mai mic. Pentru a crea acest stil de protecție, nu trebuie să folosiți instrumentele de coafare, astfel încât stilul dvs. de păr împletit în african american va fi întotdeauna sănătos și frumos.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.