Încurajarea cu totul a poveștilor despre pierderea în greutate a celebrităților

Postat pe

Excesul de greutate este o problemă obișnuită în zilele noastre cu faptul că chiar și celebritățile au propriul program de scădere în greutate, rezultând rezultate foarte bune ale pierderii în greutate. Să menționăm pierderea în greutate de Melissa McCarthy, care ar putea fi atât de încurajatoare pentru ceilalți oameni. Este adevărat că astfel de rezultate extraordinare în această materie vor fi cu adevărat capabile să încurajeze și alte persoane să facă același lucru, mai ales dacă rezultatele se găsesc în celebrități. Oamenii tind să-și urmeze celebritățile preferate, astfel încât astfel de povești de a pierde în greutate anumite vedete ar trebui publicate pe scară largă.

Melissa McCarthy Pierdere în Greutate Story

În ceea ce privește programul specific de a pierde în greutate celebrități, este raportat că programul de pierdere în greutate de Melissa McCarthy a dus la pierderea în greutate de 45 de kilograme. Problema este că ea nu dorește pur și simplu să obțină un corp subțire pentru a fi cel mai subțire, mergând pe acel program specific pentru a-și pierde greutatea. Ea a declarat că vrea să stabilească un standard și să fie un exemplu de a rămâne sănătos pentru copii și, de asemenea, să trăiască o persoană mai îndelungată. Având un program de scădere în greutate nu înseamnă întotdeauna că o persoană pur și simplu vrea să arate subțire. Ea a crezut că reducerea greutății este foarte importantă și necesară pentru a promova o sănătate mai bună, mai ales pentru viitor.

Principala idee de a pierde in greutate, asa cum a fost mentionata de Melissa McCarthy, are foarte mult sens, deoarece uneori standardele actuale de a pierde in greutate in lumea celebritatilor sunt pur si simplu nerealiste. Restricționarea dietelor de celebrități care vor conduce la așa-numitul standard slab nu este cea realizată de Melissa McCarthy. Menținerea unei sănătăți mai bune este mult mai importantă decât obținerea unui adevărat corp slab.

Rezultatul mare al programului Gina Neely Weight Loss

O altă celebritate care a fost pe un program de a-și pierde greutatea este Gina Neely. În cadrul programului de pierdere în greutate a lui Gina Neely, ea a reușit să-și piardă 25 de kilograme din corpul ei. În prima sa apariție după program, ea a dezvăluit că acum are un corp cu mărimea zero, cu care este atât de mândră. Viața are multe probleme care ar putea lovi pe toată lumea în orice moment. Una dintre ele este, desigur, așa numita problemă supraponderală, care a condus adesea la lipsa de încredere în sine. Aceasta este ideea principală a programului de scădere în greutate Gina Neely, unde este în cele din urmă capabilă să obțină o formă mai bună a corpului ei și una mai sănătoasă pentru ea.

Kirsten Vangsness Pierdere în Greutate într-un stil vegetarian

De asemenea, trebuie să fiți familiarizați cu numele lui Kirsten Vangsness. Ea este una dintre piesele din serialul TV numit Criminal Minds. În mod clar ea are o dimensiune considerabil mare a corpului ei care aduce ideea de Kirsten Vangsness program de dietă pierderea în greutate este o problemă mare. Ea este de fapt vegetariană, ceea ce înseamnă că ea își menține permanent masa de masă, deoarece nu va mânca nici o carne.

Mai mult decât atât, ea preferă să aibă un stil de viață oarecum activ prin desfășurarea mai multor activități cum ar fi dansul, boxul și, de asemenea, înotul, pentru a-și menține sănătatea. Ea chiar a spus că adesea simte nisip când are un tratament pentru pielea ei folosind produse din pește pe care nu le poate mânca. Ei bine, în ciuda faptului că nu există discuții clare despre programul de scădere în greutate a lui Kirsten Vangsness, ea este un exemplu al unei persoane cu un corp de dimensiuni mari și o stare sănătoasă care este minunată.

Queen Latifah Program de pierdere în greutate pentru a depăși problemele de sănătate

Este adevărat că excesul de greutate ar putea duce la multe probleme de sănătate. Acesta este un motiv major al reginei Latifah de a fi pe un fel de dieta pentru a reduce greutatea ei. Pierderea in greutate a reginei latifah este raportata ca fiind de succes. Ea a reușit să arunce 20 de kilograme din greutatea ei printr-un program specific. În ciuda faptului că încă mai putem considera că dimensiunea ei se situează deasupra nivelului slabe sau a standardului slabit al celebrității, ea este capabilă să-și gestioneze sănătatea pur și simplu pierzând 20 de kilograme din greutatea ei. Ea consideră că este o modalitate bună de a trata posibilitățile multor probleme de sănătate atunci când vă aflați într-o stare supraponderală.

În ceea ce privește programul de pierdere în greutate a Queen Latifah, are un set propriu de meniuri pentru a-și menține greutatea. Există doar câteva opțiuni ale mesei pe care le poate mânca, care sunt roșii de scorțișoară, vafe de mere de grâu cu scorțișoară, patch-uri de legume, păstăi de mini-pâine, carne de vită, vită și șuncă de brânză cu carne de grâu întreg, pește și chipsuri, sandwich, carne de vită și chili cu fasole, paste de pui și salate proaspete de legume și fructe.

Aceste meniuri specifice ar trebui să fie programate pentru micul dejun, prânz și cină în consecință. În plus, un astfel de regim de exerciții fizice este de asemenea luat de către Queen Latifah în 5 până la 7 zile într-o săptămână. Chestia este că ar trebui făcută în mod consecvent. Când nu se face în mod regulat consecvent, nu va exista nici un rezultat extraordinar, așa cum a obținut Queen Latifah.

Tamela Mann Pierdere în Greutate împreună cu Soțul ei

O altă poveste încurajatoare legată de pierderea în greutate în lumea celebrităților este pierderea în greutate de Tamela Mann. Alături de soțul ei, ea a decis că a venit timpul să reducă greutatea ei. Un factor principal care, în cele din urmă, o aduce la o decizie de a-și pierde greutatea este că odată ce a fost diagnosticată cu diabet de tip 2. Astfel, intenția ei principală de a-și pierde greutatea nu este aceea de a obține acea formă aparent slabă a corpului ca standard de frumusețe a celebrității, ci mai degrabă în starea de sănătate mai bună a ei.

Având diagnosticul ei cu diabet zaharat de tip 2 nu a dus pur și simplu la scăderea ei. Ea a decis că este momentul să acționăm pentru a promova o sănătate mai bună. Prin programul ei de succes este raportat că rezultatul acestui program de scădere în greutate Tamela Mann este mai mult de 200 de kilograme. Dacă căutați imaginile ei înainte și după programul de scădere în greutate, veți vedea diferența atât de clară. Există modificări ale obiceiurilor alimentare împreună cu exerciții regulate incluse în program pe care ea și soțul ei continuă să le facă. Acum știți că chiar și celebritățile consideră că au un program de scădere în greutate pentru a avea o sănătate mai bună la fel ca pierderea în greutate Tamela Mann, care este atât de reușită.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.