Little Girl Hairstyles: Drăguț și totuși elegant

Postat pe

Aveți o fiică cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani? Ei bine, în acea vârstă, uneori o fată nu vrea să se uite la copilărească. Ei vor să pară mai în vârstă, dar totuși drăguți. Ca părinți, mai ales mama, trebuie să ne preocupăm. Deci, care este cea mai bună coafură pentru fetiță? Ei bine, aici sunt câteva coafuri de fetiță pentru vizionare de zi cu zi, școală sau chiar petrecere.

Coafura cu părul lung

Această coafură arată mai matură. Când fiica ta este privită din spate, este ca o femeie elegantă. Această coafură nu este pentru aspectul obișnuit, ci pentru un eveniment special, cum ar fi petrecerea sau ceremonia de nuntă. Dacă părul fiicei dvs. este lung și ondulat, această coafură este potrivită. Faceți doar câteva panglici și asigurați-vă că nu sunt prea strânse. Puteți utiliza pin-ul de păr la capătul panglicii, dar puteți utiliza și un picior mic. Depinde de interesul fiicei tale.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.