Minunat și imprevizibil Melissa McCarthy Pierdere în Greutate Sfaturi

Postat pe

Toată lumea știe Melissa McCarthy și frumosul ei corp de grăsime. Ea este o stea de comedie celebră care a jucat ca un spion ridicol într-un film de comedie, Spy. Melissa McCarthy a fost o femeie grasă, de aceea intenționează să lanseze o linie de îmbrăcăminte atât de specială, deoarece linia ei de îmbrăcăminte include haine pentru oameni de dimensiuni suplimentare. Cand Melissa McCarthy a participat la premiera Spy in 2015, Melissa a socat toata lumea. Arată mai subțire și mult mai sănătoasă. Femeile în special sunt curioase despre pierderea în greutate de Melissa McCarthy. Sunt curioși de ce a făcut Melissa și de dieta pe care a luat-o pentru a-și pierde din greutate.

Din păcate, Melissa McCarthy nu a spus nimic despre cât de mult și-a pierdut greutatea și produsele pe care le-a luat pentru ao ajuta să-i înlăture greutatea. Nici măcar nu ne-a spus când începe să-și piardă greutatea. Dar se pare că programul Melissa McCarthy de scădere în greutate a fost început cu aproximativ un an în urmă. Când Melissa a participat la premiera Spy, ea purta propriul design și arată minunat. Era impresionantă cu o rochie de culoare deschisă. În 2014, deși Melissa purta o rochie lungă de culoare neagră, arăta destul de mare, dar în același timp.

Melissa’s Life înainte de pierderea în greutate de Melissa McCarthy

Melissa a fost invitată la mai multe emisiuni de conversație și a fost intervievat despre programul de pierdere în greutate de Melissa McCarthy și ceea ce a făcut pentru a arăta mai subțire și mai sănătos în același timp. Deoarece apariția ei în covorul roșu de anul trecut a fost atât de uimitoare, nu e de mirare dacă oamenii sunt cu adevărat curioși cu privire la programul și dieta ei. Înainte de dieta ei, Melissa sa simțit atât de rău. Se uită înapoi când era mai tânără. Când avea aproape douăzeci de ani, are o viață frumoasă, cu corp proporțional, cu părul frumos și cu fața mai proaspătă. Și-a amintit că tânăra Melissa dorea mereu un trup mai bun și o viață mai bună.

Această amintire la făcut pe Melissa să se simtă mai rău. Ea ar trebui să fie recunoscătoare pentru forma corpului ei în trecut, dar a vrut mai mult. Acum, mai mulți ani mai târziu, ea simțea că și-a pierdut trupul ei frumos și a vrut cu adevărat să o aducă înapoi. Dar, cu cât se gândea mai mult la corpul ei când era tânără, cu atât mai multă stres a primit. Și acest lucru nu a fost bun, deoarece stresul determină creșterea în greutate în loc de scădere în greutate. Deci, ce a făcut Melissa care provoacă pierderea în greutate de Melissa McCarthy? Vrei să obții niște sfaturi și metode de la Melissa să-ți piardă și greutatea? Aceste sfaturi și metode sunt scrise mai jos.

Melissa McCarthy Pierdere în Greutate Sfaturi Secret pentru Doamnelor

Melissa a dezvăluit ce îi ajută să aibă succes în programul său de pierdere în greutate Melissa McCarthy. Programul de dieta de la Melissa McCarthy a fost extrem de simplu. Deoarece stresul cauzează creșterea în greutate, Melissa McCarthy încearcă să nu mai fie stresată. Ar putea fi greu să fii făcut; pentru a opri stresul, dar acest lucru este tot ceea ce avem nevoie pentru a reduce greutatea din corpul nostru și să devină mai subțire, dar încă mai sănătos, în același timp. Multe femei consumă pastile de dietă pentru a pierde o anumită greutate. Dar când pastilele nu funcționează, se vor simți supărați și acest lucru va cauza stres. În cele din urmă, acele femei care sunt stresate câștigă mai multă greutate în loc să o piardă.

Când Melissa a decis să nu mai streseze, nu știa că va pierde multe din greutățile ei. Dar când și-a dat seama că această dietă stresantă funcționa, ea însăși a fost surprinsă. Ea a spus tuturor doamnelor care încearcă să-și piardă greutatea pentru a nu mai fi stresate, să nu vă îngrijoreze forma corpului. Acesta poate fi cel mai bun lucru pentru tine și poate lucra și la tine. Doar nu vă concentrați asupra formei corpului chiar acum. Bucurați-vă de viață, faceți tot ce vă place și fiți fericiți. Dacă vreți cu adevărat un sfat de la Melissa McCarthy, care a avut un mare succes în programul de pierdere în greutate Melissa

McCarthy, trebuie să vă uitați problemele.

Cum de program de pierdere în greutate Melissa McCarthy este atât de simplu? De fapt, nu este așa de simplu cum crezi. A existat un rezultat împărtășit de cercetarea clinică. Rezultatul a spus că stresul va fi întotdeauna identic cu creșterea în greutate. Chiar și stresul este asociat cu sută la sută cu creșterea în greutate. Deci, de acum înainte, trebuie să vă opriți să gândiți, să analizați și să faceți ceva. Melissa nu și-a dat seama când era mai tânără. De aceea greutatea ei continua sa creasca. Dar acum, chiar dacă a fost cam târziu să înceapă programul de scădere în greutate, a făcut-o. Acum arată mai uimitoare cu corpul ei mai subțire și mai sănătos.

Melissa McCarthy Pierdere în Greutate și Metode Dietă Doamnelor pot imita

Deci doamnelor, înțelegeți cum să aveți succes acum în programul de pierdere în greutate al lui Melissa McCarthy? Opriți-vă de stres. Stresul cronic va crește apetitul. Cu apetit mai mare, vă veți simți mereu foame și veți mânca ceva în jurul vostru. Acest lucru vă va crește cu greutate. Deci nu fi prea mult. Gândiți-vă, dar nu treceți peste gândire, analiză, dar nu treceți peste analiză și faceți tot ce vă place, dar nu treceți peste. Când simțiți stresul, există un hormon în corpul vostru care va crește. Acest hormon va determina și creșterea în greutate.

Acest hormon, care va crește atunci când ne stresăm, este cunoscut ca hormonul cortizol. Acest hormon va crește și apetitul nostru și va stimula utilizarea pentru a mânca mult mai multe alimente. Când simțiți stresul, încercați să vă distrați și să vă îndepărtați stresul. Dacă vă distrați, veți scădea stresul și vă veți menține hormonul cortizol scăzut. În loc să vă distrați mâncând alimente, încercați să ascultați muzică, să mergeți afară în timp ce respirați profund apa dulce și să faceți tot ce vă place, va scădea stresul. Aceasta este o parte din programul de pierdere în greutate de Melissa McCarthy, toate doamnele trebuie să încerce.

De asemenea, este mult mai bine să faceți exerciții de rutină, cum ar fi jogging-ul sau ciclismul, în loc să luați pastile de dietă. Nu aveți nicio idee despre ce se află în pastilele dvs. de dietă. Acestea pot conține substanțe chimice care vă vor crește greutatea în loc să o piardă. De asemenea, gestionați alimentele.

Reduceți consumul de alimente nesănătoase și schimbați gustările cu fructe proaspete. Chiar dacă nu face parte din programul de pierdere în greutate a Melissa McCarthy, această metodă funcționează.
Asta e tot ce putem împărtăși despre pierderea în greutate de Melissa McCarthy. Sper că acest program de dietă de către McCarthy vă poate ajuta să vă pierdeți greutatea, fiind mai subțire și mai sănătoasă în același timp. Amintiți-vă să faceți o dietă sănătoasă și să încercați să evitați pastilele de dietă care sunt pline de substanțe chimice și periculoase pentru corpul dumneavoastră.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.