Povestea de succes a pierderii in greutate de la Tamela Mann si Queen Latifah

Postat pe

Cand vine vorba de asa-numita frumusete, pierderea in greutate este un lucru obisnuit pe care chiar si celebritatile sunt adesea cunoscute ca fiind intr-un astfel de program pentru a reduce greutatea lor, ceea ce poate duce la o veste minunata de a fi de succes in ea ca Queen Latifah si Tamela Mann . Fiind una dintre cele mai multe celebrități de acolo, trebuie să-și păstreze corpul în formă astfel încât ambii să decidă să aibă un fel de program de pierdere în greutate. În ciuda faptului că un astfel de program de pierdere în greutate ar putea ajunge într-un eșec, ei găsesc un rezultat excelent, deoarece pot reuși la sfârșit. Rezultatul este foarte încurajator pentru mulți oameni să urmeze povestea lor de succes de pierdere în greutate.

Tamela Mann: Pierderea în greutate

Împreună cu soțul ei, Tamela Mann a decis că a sosit timpul ca ambii să se formeze. Ambii au fost de acord să facă unele schimbări în ceea ce privește stilul lor de viață, astfel încât să-și poată schimba greutatea chiar și puțin. În urma acestei decizii, se menționează că, în programul de scădere în greutate Tamela Mann, ea a reușit să-și piardă din greutatea totală de peste 240 de kilograme.

În mod clar acest lucru este un rezultat remarcabil pentru un program de scădere în greutate, nu? Mai important, soțul ei, de asemenea, obține un rezultat minunat de-a lungul timpului. Aceasta înseamnă că ambele sunt considerate a fi foarte reușite în a-și avea programul de scădere în greutate. Este o poveste atât de încurajatoare pentru mulți oameni care doresc să facă același lucru acolo.

În mod clar, există motive pentru care în cele din urmă ea a decis să meargă pe un program de scădere în greutate care duce la un rezultat excelent al povestii despre pierderea în greutate a lui Tamela Mann. Cu toate acestea, una dintre cele mai mari din motive este faptul că ea a fost diagnosticată cu diabet zaharat de tip 2 în anul 2013. Astfel, decizia ei de a avea un fel de program care să-i ajute să-și piardă greutatea este una minunată lua. La începutul programului atât soțul ei cât și soțul ei erau atât de mari, dar acum oamenii vin și sunt atât de uimiți de aspectul lor după programul în sine. O astfel de schimbare drastică pe care oamenii o poate vedea este rezultatul programului pe care au trecut-o.

Eating Habits Modificări în programul de pierdere în greutate Tamela Mann

Actualul program în sine se ocupă, în principal, cu modalitățile de a mânca. Aceasta este una dintre cele mai mari schimbări pe care le-au făcut, ceea ce a dus la un rezultat excelent al programului la sfârșit. De obicei, ambii din Mann vor avea o cină cu cel puțin 2 sau chiar 3 amidonuri într-o masă. Aceasta nu era o idee minunată în consumarea amidonurilor. Acum au încă amidon, dar numai 1 pentru 1 masă. Mai mult, aportul de zahăr din ambele medicamente este, de asemenea, redus semnificativ. De asemenea, ei au hotărât să-și taie sifonul din viața lor de acum încolo. Ea a afirmat că va fura doar o gură sau o scurgere de sifon din altcineva, dar nu o va lua numai pentru ea însăși într-o ceașcă sau chiar în sticlă.

În urma acestor schimbări în ceea ce privește modul în care acestea mănâncă și lucrurile pe care le consumă, ei efectuează, de asemenea, un exercițiu riguros regulat. Scopul principal al exercițiului este cu siguranță să-i ajute să-și piardă mai multă greutate și să păstreze forma bună pe care au obținut-o deja din programul de scădere în greutate în care se aflau.

Queen Latifah Pierdere în Greutate

O altă celebritate celebră care tocmai a făcut programul ei de a pierde în greutate și a fost considerată extrem de reușită este Queen Latifah. Lucru despre programul de pierdere în greutate Queen Latifah este că ea nu este într-adevăr pe un fel de dietă pentru a obține o formă subțire și slab de corpul ei. Principalul lucru este că ea se ocupă, de fapt, de posibilitățile de a obține și de a avea probleme de sănătate sau probleme care ar putea fi cauzate de excesul de greutate. Aceste tipuri de probleme și probleme ar putea fi într-adevăr periculoase, astfel încât ea a decis să-și reducă greutatea, deoarece nu dorea deloc probleme sau probleme în corpul ei.

Queen Latifah Pierdere în Greutate pentru a reduce posibilitățile de probleme de sănătate

Este adevărat că excesul de greutate este foarte asociat cu multe probleme de sănătate și probleme, astfel încât ea a decis să stabilească un obiectiv de a pierde cel puțin 5% până la 10% din greutatea ei. În doar câteva luni, ea a eliminat cu succes 20 de kilograme din corpul ei. Acesta a fost un rezultat extraordinar pe care la spus chiar mai energic, după ce a pierdut cei 20 de kilograme din corpul ei.
Un alt lucru minunat despre programul de pierdere în greutate al Queen Latifah este că nu numai că ar putea să-și piardă cu succes greutatea, dar este de asemenea capabilă să o păstreze timp de cel puțin 3 ani. Este perfect adevărat că menținerea greutății este un lucru greu de făcut, mai ales după ce ați pierdut pe un program de scădere în greutate. Cu toate acestea, Queen Latifah a avut un succes atât de important.

Opțiuni de meniu specifice din programul de pierdere în greutate Queen Latifah

Printre alimentele pe care ea le-a luat în timpul programului de a pierde în greutate au fost incluse vafe de grâu întreg cu măr și scorțișoară împreună cu patch-uri de legume ca micul dejun. Un fel de mini afine sau uneori de scortisoara este, de asemenea, considerata a fi variatiile ei pentru micul dejun. În plus, pentru masa de prânz are un ștergător de brânză și carne de vită, împreună cu carne de grâu întreg, sandwich de pui umplute sau vacă. Între timp, când vine vorba de cină, ar putea merge pentru pește și chipsuri, chili de carne de vită cu fasole sau chiar paste de pui. Ea a mai afirmat că fructele proaspete și, de asemenea, salatele ar trebui să fie adăugate pentru mai multe aporturi de vitamine.

Urmărind meniurile specifice de a mânca pentru programul de scădere cu succes în conformitate cu Queen Latifah, exercițiile sunt, de asemenea, importante. Sa dus la sala de sport timp de 5 până la 7 zile într-o săptămână și a folosit așa-numita mașină eliptică timp de o oră. Banda de alergat este mașina pe care o preferă după obosirea utilizării elipticei. Este clar acum că pierderea în greutate este un lucru foarte posibil să fie făcut. Exemplele sunt clare, după cum puteți vedea cu privire la rezultatul reginei Latifah și, de asemenea, Tamela Mann plus soțul ei. Începeți imediat dacă doriți să pierdeți în greutate după rezultatul de succes al programului Tamela Mann și al programului de scădere în greutate al reginei Latifah.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.