Recomandate coafuri cool pentru aspectul cool

Postat pe

Cine spune că este doar o femeie care acordă atenție coafurilor? Cele mai multe femei vor fi foarte ocupate gândindu-se la coafurile lor și vor să se actualizeze cu noile coafuri. Ei merg adesea la un coafor pentru a obține o nouă coafură și culoarea parului. Dar, de fapt, nu este doar pentru femei. Bărbații au, de asemenea, nevoie de coafuri cool. Pentru cei cărora le pasă foarte mult de părul lor, coafuri răcoroase vor fi necesare mult de ei. Dacă doriți să știți câteva coafuri interesante pentru bărbați, iată câteva dintre ele. Poate puteți lua în considerare unul sau două coafuri de mai jos.

Macho Coafura cu barba

Dacă simțiți că aveți o figură minunată a corpului și o față rece cu barbă subțire, această coafură este foarte potrivită pentru dvs. Arată simplu, elegant, dar rece. Aceste cuvinte sunt cuvintele care pot descrie această coafură. Este simplu, foarte bărbătesc și matur. Fără prea mult timp pentru a face, această coafură rece este potrivită atât pentru coafura zilnică, cât și pentru anumite ocazii. Doar tăiați partea dreaptă și stângă a părului și apoi aduceți părul în centru utilizând ceva gel de păr sau pomadă. Veți fi mai răcoros decât înainte!

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.