Tratamente pentru a vă perfecționa părul pentru părul lung curul

Postat pe

Parul lung curat îi face pe proprietar să pară atât de feminin. Dacă aveți părul lung și curat și doriți să-l stil, nu vă îndreptați părul lung și creț. În schimb, încercați câteva coafuri impresionante pentru părul lung și creț. Unele fete cu păr drept merg la salonul de frumusețe, în timp ce ceilalți achiziționează fier curling doar pentru a obține un păr curat ca al tău. Deci, nu vă îndreptați părul creț, dar luați în considerare aplicarea unor tunsori frumoase pentru părul lung și curat. Dar este greu sa stii parul lung, cret. De asta suntem aici.

Secretele care vă ajută să coafurați stilul pentru păr natural curul

Pentru stilul frumosului tău păr de păr lung, trebuie să-l păstrezi curul. Daca parul tau este sanatos, arata frumos. Deci, păstrați-vă sănătoși părul curat, fără a folosi fierul plat. Căldura de fier plat vă va face părul să se usuce și ar părea rău. Prin păstrarea părului tău curat de fierul plat, parul tău va fi mai sănătos. În plus, nu veți pierde timpul să vă uscați sau să vă îndreptați părul. Dar dacă vrei să îți îndrepți părul, nu ești interzis.

Fetele care vă invidiează părul drept pentru că vă puteți îndrepta părul creț cu puțină substanță chimică sau mușchi, în timp ce ei nu pot face același lucru pentru a-și curba părul. Puteți crea, de asemenea, coafuri drepte pentru părul lung, buclat, folosind o perie bună, uscător cu suflare, de asemenea, fier plat. De asemenea, uscatul profesional este foarte usor pentru a vă transforma parul lung în buclă în părul drept. Tratamentele cu keratină vă vor ajuta să vă răsuciți părul lung și creț la părul lung.

Tratamentele cu keratină vă vor curăța parul lung, curl, de la friz. Tratamentele vă vor oferi și părul ușor de manevrat, care se poate îndrepta ușor folosind fierul plat. Dacă sunteți pe cale de a utiliza fierul plat pentru a crea coafuri drepte pentru păr lung curat opt ​​de fier plat ceramice. Fierul plat ceramic nu va prăji părul creț și vă îndreaptă părul mai repede decât alte fierve plate.

Daca doriti ca parul tau pentru parul lung cret sa arate fara probleme, trebuie sa aplicati o conditie profunda parului tau cret cel putin o data pe saptamana. Evitați utilizarea produselor de păr care conțin alcool. În schimb, tratați părul cu o mască de păr care vă va condiționa profund părul. Aplicați acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână. În loc să utilizați produse chimice, utilizați uleiuri naturale pentru a vă trata părul, cum ar fi ulei de jojoba sau ulei de măsline.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.