Vrei sa ai parul nou? 10 coafuri stratificate pentru a seta un interval de timp

Postat pe

Coafura stratificata este dedicata tuturor doamnelor din intreaga lume. Multe femei iubesc stilul deoarece arată uimitor deși este într-un stil foarte simplu. Este important să pregătiți părul prin citirea multor referințe ale ideilor de coafură și care lucrează cel mai bine dintre voi. Mai mult decât un stil de a fi elegant, straturile pot ajuta oamenii să arate cel mai bun cadru pe fața lor, având în vedere modelul stratului. În plus, o mare impresie poate fi creată numai prin coafurarea corectă a părului cu aceste tăieturi mari.

Amestec de tăieturi cu mai multe straturi

După cum sa afirmat mai devreme, părul poate fi adaptat la ceea ce poate fi cel mai bine reflectat prin stil. Uneori, aceasta conduce la simțul feminin, elegant și neted. Acest stil poate reflecta și un aspect elegant și elegant. Având în vedere că cele mai multe straturi sunt la mijlocul lungime, se pare perfect pentru a încadra frumos chipul. Desigur, acest lucru ar fi perfect pentru cei cu părul lung. Parul stratificat poate fi, de asemenea, un accent sau accent de a da lumini sau ombre, dar păstrează în nuanțe moi mai ușoare, cum ar fi lapte choco-maro.

Gravatar Image
Am primit cateva critici cu privire la faptul ca nu am trecut nimic despre mine si ce-i drept iti marturisesc ca m-am gandit si eu la asta, daaaar (tot timpul este un "dar") am lasat totul "pe maine", dar iata ca "maine" a sosit, hi hi. Asaaa, acum o sa incerc sa fiu cat mai scurta pt. ca nu vreau sa te plictisesc cu tot felul de chestii despre mine, daca esti curios sa afli mai multe, ma contactezi si o sa vad daca iti dau "bilet de voie" pt. a intra in detaliile vietii mele. Deci, sa incepem cu inceputul (la partea asta ai 2 variante: ori te amuzi, ori comentezi "vaaaai, cica sa incepem cu inceputul, daca e inceput normal ca incepe"... e problema ta pe care o alegi, hi hi) deci... cum spuneam, ma intitulez Monica aka C.L.M. , (pt. cei pasionati de astrologie sunt gemeni veritabil, mwahahaha, cred ca v-ati dat seama deja) sunt studenta la Drept, nu cred ca exista o zi in care sa nu imi afisez zambetul (care cucereste pe oricine inclusiv pe tine cel care citesti acum, esti cuuuurios, aaa?) pe moaca, nu suport oamenii prosti (daca te stii suferind, poti sa apesi pe "x"-ul acela din dreapta paginii ca nu ma supar), sunt optimista (cat se mai poate!) si va rog sa nu incercati sa-mi dati peste nas cu realitatea voastra urata caci imi lasa un gust amar si cum eu sunt o dulce ma toooooopppesssssssssssssc de atata amaraciune, hi hi hi; imi place sa desenez, imi place sa-mi pictez unghiile in toate felurile posibile (lumea spune ca cica am "talent", multam'), sunt o buna ascultatoare (depinde cum o iei...huh) si oricand ai nevoie de un sfat chiar daca nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata ti-l ofer (gratiiiis!) cu cea mai mare placere (asta daca sunt in toane bune). Cred ca este de ajuns, probabil ti-ai format o parere despre mine (daca e proasta pastreaz-o pt. tine!) si iti multumesc pt. timpul acordat (chiar apreciez "efortul"!). Mno... te pup si te mai astept pe la mine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.